Γκαλτιέ: «Η σεζόν δεν τελειώνει αύριο»

Γκαλτιέ: «Η σεζόν δεν τελειώνει αύριο»

Προσπάθησε να αποσυμφορήσει τους ποδοσφαιριστές του από το άγχος, ο Κριστόφ Γκαλτιέ λέγοντας πως «ό,τι κι αν συμβει αύριο, η σεζόν δεν σταματά εδώ».

Η δήλωση τού προπονητή της Σεντ Ετιέν αφορά ασφαλώς το αυριανό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου η γαλλική ομάδα καλείται να πάρει αποτέλεσμα, αφού το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει μικρό προβάδισμα στην Ενωση.

««Πρέπει να κάνουμε ένα άλλο παιχνίδι. Να ματώσουμε επιθετικά και να είμαστε πιο καλοί δημιουργικά. Η ομάδα μου δεν θα στηθεί αμυντικά να περιμένει την ΑΕΚ. Θέλουμε και πρέπει να βάλουμε ένα γκολ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, γιατί παίζουμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Οι πιθανότητες είναι 50-50 και αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα μου θα πρέπει να σκοράρει αύριο προκειμένου να πάρει την πρόκριση» είπε ο Γκαλτιέ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε: «Γνωρίζω πως έχω έμπειρους παίκτες. Ακόμα βρίσκομαι σε σκέψεις για την ενδεκάδα. Διότι από την μια μεριά πρέπει να παρουσιαστεί μια συμπαγής ομάδα, αλλά από την άλλη, πρέπει να βάλουμε και ένα γκολ. Εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις με την ομάδα. Οι παίκτες έχουν προπονήσεις στα πόδια τους, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης και απέχουμε πολύ από το μάξιμουμ. Αλλά βλέπω την πρόοδο από αγώνα σε αγώνα. Γνωρίζω πως το αυριανό παιχνίδι θα έχει ένταση και πρέπει να κάνουμε περισσότερα αύριο, σε σχέση με το πρώτο ματς. Να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση και συμπαγείς στην άμυνα. Ό,τι και να γίνει αύριο, η σεζόν δεν σταματά για εμάς. Αύριο το βράδυ, μια από τις δυο ομάδες, θα είναι δυσαρεστημένη. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας. Ελπίζω πως οι παίκτες μου, δεν θα μπουν πιεσμένοι. Όταν άλλωστε παίζεις εκτός έδρας, η πίεση είναι στον γηπεδούχο. Περιμένω την ΑΕΚ με κίνητρο και αποφασισμένη, αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς».

Τους παίκτες της Σεντ Ετιέν εκπροσώπησε ο Ρομάν Αμουμά ο οποίος δήλωσε: «Εχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Είχαμε και πέρυσι δύσκολα ματς αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε το μάξιμουμ για να προκριθούμε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε για να προκριθούμε αλλά δεν πρέπει να χάσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά ξέρουμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ νωρίς, θα τους βάλουμε δύσκολα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, φιλόδοξοι και να δώσουμε το μάξιμουμ. Δε νομίζω ότι θα μας επηρεάσει η ζέστη».



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved