SOS Ντόρτμουντ για Τούμπα!

SOS Ντόρτμουντ για Τούμπα!

Μετά την επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη των υπευθύνων της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους εκτός έδρας αγώνες.

Ο γερμανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με όλο το σχέδιο δράσης που αποφασίστηκε μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντόρτμουντ και με εντολές που πρέπει να ακολουθήσουν οι Γερμανοί οπαδοί για να αποφευχθούν τυχών επεισόδια.

Μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρουν:

«Επειδή υπάρχει παρασκήνιο λόγο του ότι κάποιοι σύνδεσμοι της Ντόρτμουντ έχουν σχέσεις με οπαδούς το Άρη χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε αυτόν τον αγώνα.

Εδώ και χρόνια στην Ελλάδα οι οπαδοί δεν μπορούν να πηγαίνουν στα εκτός έδρας ματς λόγο συχνών επεισοδίων και φυσικά ούτε οι οπαδοί του Άρη μπορούν να πάνε στον ΠΑΟΚ καθώς παίζουν στην τρίτη κατηγορία.

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ βλέπουν τους οπαδούς της Ντόρτμουντ ως αδέρφια των οπαδών του Άρη παρόλο που μόνο λίγoι εκατοντάδες φίλοι της Ντόρτμουντ έχουν επαφές με αυτούς του Άρη.

Έτσι λοιπόν όλο αυτό επηρεάζει το ταξίδι των οπαδών μας στην Θεσσαλονίκη. Ακόμα και ότι η ομάδα μας θα προπονηθεί στο στάδιο του Άρη είναι για κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ σημάδι ότι υπάρχει δήθεν αδελφοποίηση με τον Άρη κάτι που δεν ισχύει, καθώς αυτό συνέβη διότι είναι το μόνο μέρος που μπορεί η ομάδα μας να κάνει προπόνηση σε καλό αγωνιστικό χώρο και να μην έχει επαφή με τον έξω κόσμο.

Επειδή φοβόμαστε να μην γίνουν ανάλογα σκηνικά με την Αγία Πετρούπολη συμβουλεύουμε τους οπαδούς της Ντόρτμουντ που θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τα εξής:

    Στην πόλη να φοράτε ουδέτερα χρώματα και όχι αυτά της ομάδας
    Να μένετε σε ξενοδοχεία μακριά από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και από συνδέσμους του ΠΑΟΚ
    Όλοι να είστε στο ραντεβού στην ώρα σας στον Λευκό πύργο εκεί που θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη
    Επειδή έχουμε άσχημη εμπειρία από την Αγία Πετρούπολη το προηγούμενο βράδυ του αγώνα να μην κινήστε κατά ομάδες και να είστε ουδέτερα ντυμένοι
    είναι δύσκολο να σας δώσουμε συμβουλές για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ίσως η περιοχή γύρο από το γήπεδο του Άρη να είναι ασφαλής

Η αστυνομία και ο ΠΑΟΚ μας έδωσαν κάποιες διαταγές να μεταβιβάσουμε στους οπαδούς μας και αυτές είναι:

    To ραντεβού πριν τον αγώνα γίνεται στον Λευκό Πύργο
    Δεν θα πάρει κανείς εισιτήριο μέχρι το ραντεβού μας στο λευκό πύργο όπου θα διανεμηθούν και τα εισιτήρια
    Όλοι οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα πρέπει να είναι στις 20:30 στο γήπεδο αλλιώς η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια σας
    Άνθρωποι με ελληνική υπηκοότητα και Ελλληνικό διαβατήριο απαγορεύεται να μπουν στο γήπεδο θα υπάρχει έλεγχος στην είσοδο. Έτσι πρέπει να έχετε όλοι σας διαβατήριο για να μπείτε στο γήπεδο.
    Απαγορεύεται να έχετε μαζί σας σημαίες φανέλες και κασκόλ του Άρη.

Επίσης έχουμε να σας δώσουμε κάποιες άλλες πληροφορίες:

    Από το μεσημέρι θα είναι ανοιχτός ο χώρος για το ραντεβού των οπαδών μας στον Λευκό Πύργο, το απόγευμα κατά τις 18:30 θα μοιραστούν τα εισιτήρια και θα μπείτε στα λεωφορεία που θα μας πάνε στo γήπεδο του ΠΑΟΚ.
    Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα έχει μαζί της 15 υπεύθυνους ασφαλείας αλλά με περιορισμένα δικαιώματα
    Η διπλανή κερκίδα από την οποία θα φιλοξενηθείτε βρίσκονται οικογένειες και παιδιά γιαυτό θα σας παρακαλούσαμε να έχετε κόσμια συμπεριφορά γιατί παλιότερα υπήρξαν προβλήματα.»



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved