Τούντορ: «Στόχος μας οι όμιλοι»

Τούντορ: «Στόχος μας οι όμιλοι»

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το πλάνο του ΠΑΟΚ ήταν ο τεχνικός του «Δικέφαλου», δίνοντας το σύνθημα για πρόκριση επί της Σπαρτάκ Τρνάβα – Ενισχύεται το ρόστερ!

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στους ομίλους του EuropaLeagueόπως ξεκαθάρισε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολεί ο χαρακτηρισμός του φαβορί αλλά η εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο και τόνισε πως το ρόστερ θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες.

Για τις διαφορές σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Λοκομοτίβα: «Πρόκειται για δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου. Είναι δύσκολο να βρεις ομοιότητες. Η Σπαρτάκ είναι μία καλή ομάδα με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Εγώ, όμως, θέλω να σκέφτομαι την δική μας ομάδα και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού».

Για τον Λούκας και εάν είναι το τελευταίο του παιχνίδι: «Δεν ξέρω κάτι γι' αυτό που λέτε. Θα ξεκινήσει κανονικά αύριο, θα παίξει από το πρώτο λεπτό και είναι πολύ σημαντικός για εμάς».

Για το εάν αποδέχεται τον όρο του φαβορί: «Η κουβέντα για φαβορί είναι περισσότερο για τον Τύπο. Για εμάς σημασία έχει τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε σε ένα σημείο από πλευράς έμψυχου δυναμικού χειρότερα από την προηγούμενη χρονιά, κάτι, όμως, που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Στόχος μας είναι και πάλι να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Για τα έξι γκολ που πέτυχε η ομάδα του με την Λοκομοτίβα είπε: « Έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Εμείς θα μπορούσαμε να παίξουμε με μία ομάδα Γ' Εθνικής και να βάλουμε 15 γκολ. Δεν έχουν καμία σημασία οι παραδόσεις, δεν έχουν καμία επιρροή στο αυριανό ματς. Εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι από τις προηγούμενες μέρες. Είναι αυτό που λέω στους παίκτες μου ότι οι προπονήσεις πρέπει να είναι μία φωτοτυπία της εικόνας που θα παρουσιάζουν στους αγώνες».

Για την θετική επίδραση που θα έχει στην ψυχολογία των παικτών η ευρεία νίκη επί της Λοκομοτίβα: «Είναι σημαντικό να κερδίζεις γιατί η νίκη φέρνει και άλλη νίκη. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των επιθετικών να σκοράρουν. Αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλα πράγματα. Από τον εαυτό μας και φυσικά από τον αντίπαλό μας. Οπότε μάλλον δεν θα πετυχαίνουμε έξι γκολ σε κάθε παιχνίδι».

Εάν φοβάται ότι ο ενθουσιασμός από την τελευταία νίκη θα επηρεάσει τα αποδυτήρια της ομάδας: «Δεν νομίζω ότι θα επηρεαστούν. Εγώ μετά από νίκες βάζω στα αποδυτήρια πίεση και μετά από ήττες δίνω αυτοπεποίθηση. Και οι παίκτες ξέρουν ότι δεν έχει σημασία τι έκαναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Το να είναι ο καλύτερος κάποιος για τρία τέσσερα-παιχνίδια και μετά τίποτα δεν λέει κάτι».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Πέλκα: «Για μένα είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Έχει ποιότητα και διάθεση να μάθει και να βελτιωθεί. Είναι αρκετά έξυπνος άνθρωπος και αυτό μου αρέσει».

Για τα στοιχεία που θέλει να δει να βελτιώνονται: «Είναι μία συζήτηση που θα μπορούσα να κάνω για ώρες. Και θα προτιμούσα να τα πω στους παίκτες μου στα αποδυτήρια. Μου άρεσαν κάποια πράγματα στην επίθεση που οδήγησαν σε γκολ, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στην εναλλαγή τρόπου παιχνιδιού κατά την διάρκεια του αγώνα. Θέλει περισσότερη δουλειά».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved