Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός - Ντνίπρο 2-2: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση κόντρα στην Ντνίπρο, μένοντας στο 2-2. Διαβάστε στο Onsports την κριτική των Πειραιωτών.

Το «συγκρότημα» του Βίτορ Περέιρα μπορεί να μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να δημιούργησε δύο καλές στιγμές πριν ο Μήτρογλου σκοράρει στο 14’ αλλά η συνέχεια άνηκε στους Ουκρανούς, οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία, έφτασαν άμεσα στην ισοφάριση και με τη… βοήθεια του Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος στο 51’ αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα, πήγαν το ματς εκεί που… ήθελαν. Το γκολ του Ντομίνγκεζ στο 89’ γέννησε και πάλι… μικρές ελπίδες, όμως για μία ακόμα φορά, οι φιλοξενούμενοι είχαν την… απάντηση.

Διαβάστε την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

Ρομπέρτο 8
Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο τέρματα που δέχεται, ενώ ενήργησε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο στις απειλές που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, κυρίως με τον Κονοπλιάνκα, αλλά και στο δεύτερο μέρος, όταν κράτησε, όσο μπορούσε τους «ερυθρόλευκους» στο… παιχνίδι.

Ελαμπντελαουί 6
Ο Νορβηγός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και σε πολλές φορές βοήθησε τον Τζίμι Ντουρμάζ από τα δεξιά. Όμως, στην συνέχεια και μετά το γκολ του Μήτρογλου, έμεινε στην άμυνα και σε πολλές περιπτώσεις αντιμετώπισε δυσκολίες με το μαρκάρισμα του Κονοπλιάνκα.

Σαντάνα 6
Δεν ήταν ο αδύναμος… κρίκος στην άμυνα του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως, δεν ήταν ο χειρότερος. Έκανε μερικά λάθη στις μεταβιβάσεις του, ενώ είχε και μερικές λάθος επιλογές, μόλις έπαιρνε την μπάλα, αλλά ουσιαστικά δεν ήταν κακός.

Σιόβας 6
Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε πολύ νευρικά το ματς και δεν κατάφερε να το αποβάλει στην συνέχεια. Είχε μερικές λάθος μεταβιβάσεις, στις φορές που ο Ολυμπιακός θέλησε να αναπτύξει το παιχνίδι του από την άμυνα, με αποτέλεσμα οι Ουκρανοί να παίρνουν τις ευκαιρίες και να εκδηλώνουν συνεχείς επιθέσεις.

Μαζουάκου 6
Ξεκίνησε καλά και προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πάρει μέτρα από τα αριστερά, προκειμένου να προκαλέσει ρήγματα από την πλευρά του. Είχε μερικές καλές κινήσεις, όμως, μετά το γκολ του Μήτρογλου, έμεινε πολύ πίσω, καθώς η Ντνίπρο ανέβασε στροφές και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει το… έργο του.

Μιλιβόγεβιτς 4
Η κίνησή του στην φάση της αποβολής του, δείχνει πως δεν είχε ηρεμία στο παιχνίδι του. Ήταν τουλάχιστον αδικαιολόγητη η προσπάθειά του να κόψει, με κάθε κόστος, την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει τους συμπαίκτες του με μειονέκτημα.

Κασάμι 5
Συνεχίζει να μην βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι ο Ελβετός. Είχε πολλές λάθος μεταβιβάσεις, ενώ μετά την αποβολή του Μιλιβόγεβιτς, έδειξε να μην γνωρίζει την θέση του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και του πήρε μεγάλο χρόνο για να καταφέρει να «ντυθεί» αμυντικός μέσος.

Ντομίνγκεζ 6
Ξεκίνησε εξαιρετικά. Είχε πολλές καλές κινήσεις μέσα στον χώρο, αλλά μετά το γκολ του Μήτρογλου στο 14ο λεπτό, έδειξε πως έμεινε από ενέργεια. Θέλησε να βοηθήσει τους Πειραιώτες, αλλά υπέπεσε σε αρκετά λάθη, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όπου ανέβασε… στροφές και μαζί του ανέβηκε και ο Ολυμπιακός.

Αφελάι 5
Ο Ολλανδός παραμένει σε κάθοδο… Με εξαίρεση ελάχιστες καλές ενέργειες, δεν κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων» και να προκαλέσει προβλήματα από τα αριστερά.

Ντουρμάζ 6
Ο Σουηδός ξεκίνησε με εμπνεύσεις τον αγώνα. Είχε μερικές καλές σέντρες, κυρίως από τα δεξιά, όμως, δεν κατάφερε να προσφέρει το… κάτι παραπάνω στο παιχνίδι των Πειραιωτών και στο δεύτερο μέρος, όταν έμεινε από δυνάμεις, έδωσε τη θέση του στον Ντοσεβί.

Μήτρογλου 7
Ο Έλληνας επιθετικός έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 10’ να ανοίξει το σκορ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στην περιοχή της Ντνίπρο, καθώς ο Μπόικο ενήργησε σωστά. Όμως, στην επόμενη φάση άνοιξε το σκορ και έδωσε στον Ολυμπιακό το γρήγορο τέρμα που ζητούσε. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς με την πτώση της απόδοσης των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να πάρει μπάλες και να απειλήσει.

Φορτούνης 7
Ο νεαρός άσος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αντί του Αφελάι για να αλλάξει κάτι στην «εικόνα» των «ερυθρόλευκων». Η αλήθεια είναι πως η είσοδός του έφερε φρεσκάδα στους Πρωταθλητές Ελλάδας και η συμμετοχή του έχει θετικό πρόσημο.

Ντοσεβί 6
Μπήκε στο παιχνίδι αντί του Ντουρμάζ, ο οποίος είχε κάνει πολλά χιλιόμετρα. Θέλησε να βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε να παίξει σημαντικό ρόλο, χάνοντας μερικές προσωπικές μονομαχίες.



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved