Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 2-2: Η κριτική των Αρκάδων

Αστέρας Τρίπολης-Μπεσίκτας 2-2: Η κριτική των Αρκάδων

Κοντά στο θαύμα έφτασε ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά ξύπνησε αργά και το μόνο που κατάφερε ήταν να μη χάσει από την Μπεσίκτας, με το τελικό 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα

Κοσίτσκι 6
Στο πρώτο γκολ δεν έφερε μεγάλη ευθύνη, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρα από λίγες στιγμές που η Μπεσίκτας σημάδεψε την εστία του. Πάντως δεν ενέπνεε μεγάλη σιγουριά στην άμυνα.

Παντελιάδης 5
Πολλά προβλήματα αντιμετώπισε από τους ακραίους της Μπεσίκτας που έβγαιναν με ευκολία στην κόντρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Επιθετικά δεν ανέβηκε πολλές φορές να βοηθήσει.

Λούι 6
Έτρεχε σε όλη τη δεξιά πλευρά, αλλά οι εμπνεύσεις του δεν ήταν καλές, αν και επιχείρησε και να γίνει απειλητικός σε κάποιες φάσεις που είχε χώρο. Όμως κάποιες παραπάνω ντρίπλες ήταν περιττές.

Γκοϊάν 6
Επέστρεψε στη δράση μετά από έναν μήνα και είχε κάποιες καλές επεμβάσεις, αλλά «καθάρισε» αρκετές φάσεις. Στη φάση του πέναλτι ανατρέπει τον Σαχάν, που έμπαινε μόνος του στην περιοχή.

Σανκαρέ 6
Πάλεψε και έδωσε τις μάχες του στην άμυνα, ενώ είναι αυτός που έδωσε την ασίστ στον Μπαράλες για το 1-2.

Ζησόπουλος 6
Για ένα ακόμη παιχνίδι προσπάθησε να διορθώσει τα κενά στην άμυνα, έστω κι αν έπαιζε στα χαφ, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει την ομάδα μπροστά.

Κουρμπέλης 5
Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον χώρο του κέντρου και φάνηκε η αγωνιστική του απραξία για πάνω από

Νίκο Φερνάντεθ 6
Ήταν ο μόνος που μπορούσε να δημιουργήσει κάτι επικίνδυνο στην άμυνα της Μπεσίκτας και είχε δοκάρι στο 5’. Δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει επάξια τον Ρόλε, όμως είχε τις ευκαιρίες και θα μπορούσε να σκοράρει.

Γιαννιώτας 5
Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δεν βοήθησε όσο θα μπορούσε αμυντικά, γι’ αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Μάσα 6
Έτρεξε και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα, αλλά δεν κατάφερε να πατήσει περιοχή και δεν ήταν τόσο επικίνδυνος όσο τον είχαμε συνηθίσει.

Πάρα 5
Αν και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, δεν έκανε καλή εμφάνιση. Από δικό του λάθος ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ της Μπεσίκτας και γενικά δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει την εστία του Γκενέν.

Ουσέρο 6
Φάνηκε η απουσία του στην πρώτη ώρα του αγώνα, καθώς έλειπε η πρώτη μπαλιά για την επίθεση. Με την παρουσία του ο Αστέρας έγινε πιο επιθετικός και κράτησε μπάλα.

Μπαράλες 7
Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο Europa League που μπαίνει αλλαγή και σκοράρει. Πάλεψε, έδωσε μάχες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και ένα ακόμη γκολ.

Μπακασέτας 7
Η έμπνευση που είχε στο 83’ να πιάσει ένα σουτ έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να ισοφαρίσει, με την συμβολή του Πάρα. Στη συνέχεια όμως τα σουτ που έκανε δεν βρήκαν στόχο.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved