Europa League: Τελευταία ευκαιρία για Απόλλωνα Λεμεσού

Europa League: Τελευταία ευκαιρία για Απόλλωνα Λεμεσού

Η 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League διεξάγεται σήμερα και τα περισσότερα από τα εισιτήρια αναμένεται να κριθούν για την επόμενη φάση.

Στον 1ο όμιλο, ο Απόλλωνας Λεμεσού φιλοξενείται στην Ελβετία από τη Ζυρίχη. Η ομάδα της Κύπρου παίζει το τελευταίο της χαρτί καθώς σε περίπτωση που ηττηθεί ή αναδειχθεί ισόπαλη, τότε θα χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ με το νικητή να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Στον 2ο όμιλο η Ελσίνκι φιλοξενεί την Κοπεγχάγη. Όποια εκ των δύο φτάσει στη νίκη, θα διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση, ενώ η ισοπαλία ουσιαστικά τις αφήνει εκτός. Από την πλευρά της η Τορίνο θέλει να επικρατήσει της Κλαμπ Μπριζ για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

Στον όμιλο του Αστέρα Τρίπολης ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Παρτιζάν. Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη των Λονδρέζων για να μείνει τελευταία η Παρτιζάν.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 4ο όμιλο. Η Σέλτικ αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ και με ισοπαλία, αμφότερες προκρίνονται στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να κρατήσει όποιες ελπίδες έχει επικρατώντας εκτός έδρας της Άστρα Πλοϊέστι.

Στον όμιλο του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον. Η Αϊντχόφεν φιλοξενείται από την Εστορίλ και της αρκεί ακόμα και η ισοπαλία για να προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση.

Στον 6ο όμιλο η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Ντνίπρο και με νίκη παίρνει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Κατά τα άλλα, η Σεντ Ετιέν θέλει να κάνει το καθήκον της απέναντι στην Κάραμπαγκ για να γίνει το φαβορί για την 2η θέση της βαθμολογίας.

Για τον 7ο όμιλο η Ριέκα αντιμετωπίζει τη Σταντάρ Λιέγης. Όποια εκ των δύο επικρατήσει θα μείνει ζωντανή για την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι η Φέγενορντ υποδέχεται τη Σεβίλλη με τους Ανδαλουσιανούς να προκρίνονται κατευθείαν αν επικρατήσουν.

Με καθαρό φαβορί τις Βόλφσμπουργκ και Έβερτον συνεχίζεται η δράση στον 8ο όμιλο. Η ισοπαλία μεταξύ τους τις βολεύει καθώς διατηρούν το προβάδισμα για την πρόκριση. Κατά τα άλλα η Κράσνονταρ υποδέχεται τη Λιλ και ο νικητής απλά θα ελπίζει και στην τελευταία αγωνιστική.

Στον 9ο όμιλο η Νάπολι θέλει τη νίκη απέναντι στην Σπάρτα Πράγας εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση. Στο άλλο ματς η Γιουνγκ Μπόις θέλει τη νίκη επί της Σλόβαν εκτός έδρας για να μείνει ζωντανή στη «μάχη» της πρόκρισης.

Στον 10ο όμιλο η Άαλμποργκ υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου και με νίκη γίνεται φαβορί για την πρόκριση. Στο άλλο παιχνίδι η Ντιναμό Κιέβου με νίκη απέναντι στη Ρίο Άβε θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον 11ο όμιλο του ΠΑΟΚ η Γκινγκάμπ υποδέχεται τη Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ θέλει κάθε αποτέλεσμα εκτός από νίκη της Γκινγκάμπ για να μπορέσει να ελπίζει στην πρόκριση και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Τέλος στον 12ο όμιλο η Λέγκια έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της και είναι αδιάφορη στο εντός έδρας παιχίδι με την Τραμπζονσπόρ. Στο άλλο ματς η Μέταλιστ υποδέχεται τη Λόκερεν.  

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες των ομίλων του Europa  League



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved