PSV Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

PSV Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός: Η κριτική των «πράσινων»

Διαβάστε στο Onsports την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Λουκ Στιλ: Ο Άγγλος τερματοφύλακας ήταν σταθερότατος, έκανε δυο μεγάλες επεμβάσεις και δικαίωσε όσους είχαν απορίες για το γεγονός ότι δεν έπαιζε στην αρχή της χρονιάς. Πρόσθεσε εμπιστοσύνη στην άμυνά του, κατέβασε όλες τις σέντρες που έγιναν στην περιοχή του κι έδειξε έτοιμος για ματς υψηλού επιπέδου.

Κώστας Τριανταφυλλόπουλος: Επέστρεψε στη θέση του δεξιού μπακ, έχοντας… ειδική αποστολή. Έπρεπε να περιορίσει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, εκτός από τη φάση του γκολ. Επιθετικά δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες, βοήθησε όμως κι απέφυγε τα λάθη στις μεταβιβάσεις που του κόστισαν τη θέση του στην ενδεκάδα στην αρχή της χρονιάς.

Γιώργος Κουτρουμπής: Σταθερός ο στόπερ του Παναθηναϊκού, έκοψε πολλές μεγάλες μπάλες προς την περιοχή του Στιλ, ενώ όποτε χρειάστηκε βοήθησε κατεβάζοντας τη μπάλα, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και συνδράμοντας στην κυκλοφορία της μπάλας.

Γκόρντον Σίλντενφελντ: Ο δεύτερος σε απόδοση ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ανέλαβε όλη την καθοδήγηση της άμυνας και ήταν καθοριστικός στο να περιοριστούν στο ελάχιστο τα λάθη που στα προηγούμενα ματς κόστισαν στην ομάδα. Παράλληλα, «εξαφάνισε» τον προσωπικό του αντίπαλο, που είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους στράικερ στην Ολλανδία.

Νάνο: Άρχισε μουδιασμένα το ματς και είχε προβλήματα με τις προωθήσεις του. Σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του, μπήκε στο πνεύμα του ματς και θύμισε τον αριστερό μπακ που ήταν ο κορυφαίος της σεζόν πέρσι. Ο Ισπανός έχει και τη σέντρα στη φάση του γκολ, ενώ γενικά εμφάνισε την περσινή καλή του εικόνα.

Χρήστος Δώνης: Καλό παιχνίδι από τον νεαρό αμυντικό μέσο. Βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της ομάδας, κάλυψε χώρους και πάλεψε πολύ για να βοηθήσει τους άλλους του κέντρου έτσι ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός την κατοχή.

Ζέκα: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν ξανά ο παλιός καλός εαυτός του. Με ατελείωτα τρεξίματα, μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και ηγετική παρουσία για την ομάδα του. Ο Πορτογάλος έκανε εξαιρετικό ματς και ενέπνευσε και τους υπόλοιπους του κέντρου να πάρουν τις προσωπικές μονομαχίες.

Ουασίμ Μπούι: Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο Ολλανδός μέσος έκανε μεγάλη δουλειά στη μεσαία γραμμή και ήταν η πρώτη φορά που δικαίωσε τον Αναστασίου για το γεγονός ότι τον έφερε στο «τριφύλλι». Έκανε πολύ σωστές μεταβιβάσεις, πήρε σωστές θέσεις κι έκοψε πολλές φορές τους Ολλανδούς, ενώ βοήθησε και στο να αναπτυχθεί σωστά η ομάδα. Του έλειψαν κάποια τρεξίματα, αλλά γενικότερα ήταν πολύ θετικός.

Ντάνιελ Πράνιτς: Όσο είχε δυνάμεις, ήταν σταθερός στη μεσαία γραμμή και με την εμπειρία του βοήθησε την ομάδα να μην «φοβηθεί» το ματς. Ο Κροάτης έπαιξε στην ουσία σε ρόλο ελεύθερο, κάτι που τον βοήθησε να μετακινείται στις πτέρυγες και να προσπαθεί να βγάλει την ομάδα μπροστά. Όταν κουράστηκε, αντικαταστάθηκε δικαίως.

Θανάσης Ντίνας: Χτύπησε και αντικαταστάθηκε γρήγορα, συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έδειξε διάθεση και όρεξη, ήθελε να προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορούσε. Είχε κακές επιλογές στην τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια και δεν έδειξε να είναι στο κλίμα των υπόλοιπων. Από τις λίγες «παραφωνίες» της βραδιάς.

Αμπντούλ Ατζαγκούν: Ήταν ο κορυφαίος των «πράσινων». Παρότι μπήκε στο ματς ως αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Ντίνα, έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και βοήθησε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή αλλά κι επιθετικά, θα μπορούσε να έχει γίνει… ήρωας νωρίτερα αν ο Ζέλινκα του έδινε το πέναλτι που του έκανε ο Μπρούμα και γενικά ήταν η επιτομή της μαχητικότητας για τους «πράσινους».

Νίκος Καρέλης: Ίσως και να έπρεπε να ξεκινήσει από την αρχή, αφού ήταν πολύ καλύτερος του Κλωναρίδη στον ρόλο του φουνταριστού. Έδωσε πολλές μάχες, τις οποίες κέρδισε, κατάφερε να σκοράρει έστω και χωρίς ισορροπία, ενώ παραλίγο να βγάλει ασίστ και για γκολ ανατροπής. Η ταχύτητά του και η μαχητικότητα που έδειξε, έκαναν τη διαφορά.

Μλάντεν Πέτριτς: Ο Αναστασίου αυτή τη φορά «διάβασε» σωστά τη χρησιμότητα του Κροάτη στο ματς. Τον έβαλε στα τελευταία λεπτά, με συνέπεια να έχει ανάσες, κι η κλάση του βοήθησε τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην ισοφάριση. Δεν έχει την έκρηξη και τη δύναμη του παρελθόντος, έχει όμως την ποιότητα να κάνει την κεφαλιά και την κεφαλιά-πάσα στη φάση της ισοφάρισης που έκρινε και το ματς.



Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved