ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα: Με… όπλο την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα: Με… όπλο την Τούμπα

Ο «Δικέφαλος» στοχεύει την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να διατηρηθεί στο… κόλπο της πρόκρισης, ποντάροντας πολλά στη δυναμική που του δίνει η έδρα (Πέμπτη 23/10, 20.00 Novasports 2/Onsports)

Θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα στη Γαλλία και να επιστρέψει στις νίκες που θα τον διατηρήσουν σε τροχιά πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη (23/10) την Φιορεντίνα. Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τους πρωτοπόρους του 11ου ομίλου και θέλει, με την ώθηση της γεμάτης Τούμπας, να τους υποχρεώσει στην πρώτη τους ήττα προκειμένου να τους «πιάσει» στους 6 βαθμούς και να ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία ενόψει των 3 αγωνιστικών του δευτέρου γύρου.

Νοκ άουτ ο Μακ

Η… έκπληξη τελικά με τον Μακ δεν έγινε στον ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Φιορεντίνα για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Σλοβάκος άσος έδειξε και στην προπόνηση της Τετάρτης (22/10), μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τους «βιόλα» πως δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς με τους Ιταλούς. Πλέον γίνεται προσπάθεια προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι με την Βέροια για την 8η αγωνιστική της Super League, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (26/10).

Από κει και πέρα, ο Τζαβέλλας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής και τις στημένες φάσεις. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Πέμπτης (23/10) στις 11:30 οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace όπου αναμένεται με ενδιαφέρον να φανεί αν θα είναι στις τάξεις της ο Παπαδόπουλος που «κόπηκε» από το ματς με τον Ατρόμητο.

Εκτός αποστολής και ο Μπαμπακάρ

Με σημαντικές απουσίες έφτασε η Φιορεντίνα στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του EuropaLaague, με τον ΠΑΟΚ.  Τελευταία απώλεια για τους Ιταλούς ο Μπαμπακάρ, κάθως είναι έκτος αποστολής για τον αγώνα της Τούμπας.  Τα προβλήματα του Βιντσέντζο Μοντέλα, είναι στην επίθεση, καθώς εκτός του Μπαμπακάρ δεν υπολογίζει και τους  τραυματίες   Γκόμεζ, Ρόσι. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του τεχνικού των «Βιόλα»: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντέντσκι, Μπόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ιλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρντς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Βάργκα.



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved