Βεργέτης: «Υποστήριζα την Τότεναμ, αλλά…»

Βεργέτης: «Υποστήριζα την Τότεναμ, αλλά…»

Τιμή και περηφάνια αισθάνονται άπαντες στον Αστέρα Τρίπολης ενόψει της αναμέτρησης με τους Λονδρέζους, σύμφωνα με τον τεχνικό των Αρκάδων

Χωρίς να κρύψει το γεγονός πως στο παρελθόν υποστήριζε την Τότεναμ ο Στάικος Βεργέτης επεσήμανε πως το προσεχές ματς με τους Λονδρέζους θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης με ωριμότητα και συγκέντρωση. Επίσης, στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (22/10) μια ημέρα πριν το ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League δήλωσε μεταξύ άλλων πως όλοι οι παίκτες των Άγγλων είναι επικίνδυνοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με την Τότεναμ: «Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια να είμαστε εδώ και να έχουμε έναν ιστορικό αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας περνώντας τρεις προκριματικές φάσεις, έπαιξε στους ομίλους και αυτό που συμβαίνει τώρα το ζούμε για πρώτη φορά. Και ζούμε αυτό το όνειρο με ωριμότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία σε κάθε αγώνα. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Ελπίζουμε να γίνει καλό παιχνίδι, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε να κερδίσουμε μόνο από αυτούς αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε με συνοχή και οργανωμένα και να απειλήσουμε σε όσες φάσεις παρουσιαστούν».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Η Τότεναμ παίζει σε ένα πρωτάθλημα δύο ταχύτητες πιο πάνω από το ελληνικό. Έχει παίκτες έμπειρους και με μεγάλη ποιότητα. Είναι φυσιολογικό στο πίσω μέρος του μυαλού μας να είναι η πρόκριση. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Αστέρας: «Όπως μας έχουν μελετήσει, έχουμε κι εμείς μελετήσει την Τότεναμ. Θα προσπαθήσουμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο, να μην πάρει ρυθμό. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να απειλήσουμε και να σκοράρουμε. Έχουμε σκοράρει παντού, μόνο στην Γερμανία με την Μάιντς δεν τα καταφέραμε. Αλλά τις νίκες και τις προκρίσεις τις δίνει η άμυνα».

Για την Τότεναμ: «Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα όλοι οι παίκτες της είναι επικίνδυνοι. Οι μεσοεπιθετικοί όλοι είναι πολύ καλοί, μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ενός αγώνα. Για αυτό χρειάζεται να έχουμε οργάνωση και καλή συνοχή εμείς».

Για την απουσία του Γκοϊάν: «Αποτελεί πονοκέφαλο η απουσία του Γκοϊάν. Αλλά δύο παίκτες που παίζουν στο κέντρο επίσης έχουν πολλά παιχνίδια, έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά και αυτό κάνει τον πονοκέφαλό μας πιο ελαφρύ».

Για το πώς νιώθει ο ίδιος να βρίσκεται σε αυτό το γήπεδο: «Υποστήριζα την Τότεναμ, χωρίς να ξέρω ξεκάθαρα την αιτία. Είχα δει έναν αγώνα και με είχε συνεπάρει. Τώρα είμαι επαγγελματίας. Είναι τιμή για όλους εμάς να παίζουμε εδώ. Αλλά θα το δούμε σε επαγγελματικό πρίσμα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved