Αστέρας Τρίπολης – Παρτιζάν: «Σεντονάτο» ντεμπούτο

Αστέρας Τρίπολης – Παρτιζάν: «Σεντονάτο» ντεμπούτο

Οι Αρκάδες θέλουν να συνδυάσουν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους στους ομίλους του Europa League με την παρθενική τους νίκη σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης (Πέμπτη 2/10, 22.05 Novasports 1/Onsports)

Μετά το καλό ξεκίνημα στην Κωνσταντινούπολη και την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Μπεσίκτας, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται με την ψυχολογία στα ύψη την Παρτιζάν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Αρκάδες με το «Θ. Κολοκοτρώνης» να ανοίγει για πρώτη φορά τις θύρες του σε αυτή τη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θέλουν τη νίκη προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για πρόκριση και με ενδεχόμενη ισοπαλία στο Τότεναμ – Μπεσίκτας να μείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία.

Νοκ άουτ ο Κουρμπέλης

Δυσάρεστα ήταν τελικά τα νέα για τον Κουρμπέλη καθώς δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στο κανονικό πρόγραμμα ούτε στην τελευταία προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης πριν την εντός αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Ο άσος των Αρκάδων ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον δικέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προκειμένου να μπει σε φουλ ρυθμούς τις προσεχείς ημέρες. Επίσης, εκτός πλάνων είναι και οι Μπαντιμπανγκά, Τορμένα που συνεχίζουν να ακολουθούν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης. Όσο για τους υπόλοιπους γυμνάστηκαν κανονικά, υπό τις οδηγίες του Ζήκου καθώς ο Βεργέτης βρίσκεται στην Ελβετία για σεμινάρια προπονητικής και μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Κοσίσκυ, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κιτοκό, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Γιαννιώτας, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Έτοιμη για Αστέρα

Ως είθισται, την τελευταία τους προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν το απόγευμα της Τετάρτης (1/10) οι παίκτες της Παρτιζάν. Οι Σέρβοι γυμνάστηκαν κανονικά στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με τον Μάρκο Νίκολιτς πριν την έναρξη του προγράμματος να συγκεντρώνει στους ποδοσφαιριστές του για την καθιερωμένη ομιλία και τις «ψυχολογικές ντόπες». Όσο για το πρόγραμμα, ο τεχνικός των Σέρβων δούλεψε εντατικά σε θέματα τακτικής δοκιμάζοντας αρκετά σχήματα αναφορικά με τη βασική ενδεκάδα αλλά και συστήματα για την αναμέτρηση η σέντρα της οποίας έχει οριστεί για τις 22.05 την Πέμπτη (2/10).



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved