Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ: Με… κεκτημένη ταχύτητα ο «Δικέφαλος»

Γκινγκάμπ – ΠΑΟΚ: Με… κεκτημένη ταχύτητα ο «Δικέφαλος»

Το 2 στα 2 στοχεύουν οι Θεσσαλονικείς ύστερα από το 6-1 στην πρεμιέρα με την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα (Πέμπτη 2/10, 20.00 ANT1/ Onsports)

Μετά το ιδανικό ξεκίνημα στους ομίλους του Europa League, με τη νίκη με 6-1 επί της Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε ανάλογη συνέχεια στη διοργάνωση αντιμετωπίζοντας την Γκινγκάμπ στη Γαλλία. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από εμφατική νίκη στο πρωτάθλημα με 4-0 επί του ΟΦΗ και θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο στάδιο «Ρουντουρού».

Το βλέμμα στον Γλύκο

Παρά το γεγονός πως δεν προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (1/10) ο Γλύκος έχει πιθανότητες να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ απέναντι στην Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο διεθνής πορτιέρο ακολούθησε ειδική θεραπεία από τον Γιώργο Οικονομίδη, αισθανόταν το γόνατό του πολύ καλύτερα κι έπειτα από επίδεση στο σημείο του τραυματισμού έκανε ατομική προπόνηση. Συνεπώς, αναμένεται το πρωί της Πέμπτης (2/10) θα «δοκιμάσει» το πόδι του στο καθιερωμένο χαλάρωμα και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις ή κριθεί πως η χρησιμοποίησή του δεν εμπεριέχει ρίσκο τότε θα κάτσει κάτω από τα γκολπόστ. Σχετικά με τα πλάνα του έμπειρου τεχνικού για την ενδεκάδα, πέρα από τη θέση του τερματοφύλακα, προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3 και τους Βίτορ, Κατσικά στο κέντρο της άμυνας και τους Σκόνδρα, Ρατς δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή φανέλα βασικού πιθανότατα θα πάρουν οι Τζιόλης, Τζανδάρης και Κάτσε, ενώ στην επίθεση αναμένεται να αγωνιστεί ο Αθανασιάδης πλαισιωμένος από τους Μακ και Σαλπιγγίδη.

Οι «εκλεκτοί» για ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία της για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε η Γκινγκάμπ την Τετάρτη (1/10) μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του ματς στο «Ρουντουρού». Ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ έχει ήδη ανακοινώσει την αποστολή, ενώ κατά ένα μεγάλο ποσοστό έχει δείξει και τις προθέσεις του αναφορικά με τους παίκτες με τους οποίους θα ξεκινήσει η γαλλική ομάδα το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Σαμασά, Λοσλ, Κερμπρά, Ανγκούα, Λεβένκ, Σορμπόν, Γιάκομπσεν, Μπάκα, Μποβέ, Ζιρές, Μαρβό, Πιε, Γιαταμπαρέ, Σανκαρέ, Ματίς, Μαντάν, Σβαρτζ και Ακχαχμπάρ. Όσο για τα πλάνα του σχετικά με το αρχικό σχήμα, προβάδισμα για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ έχει ο Λοσλ, στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστούν οι Κερμπρά και Σορμπόν, ενώ στα πλάγια οι Γιάκομπσεν και Λεβλέκ στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή βασικοί αναμένεται να είναι οι Σανκαρέ, Ματίς, Γιαταμπαρέ και Μποβί, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζουν πιθανότατα οι Σβαρτς και Μαρβό.



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved