Αναστασίου: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι» (video)

Αναστασίου: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι» (video)

Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε πως στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εστορίλ δεν υπάρχει φαβορί, τόνισε πως θεωρεί καλύτερη την ομάδα του και πως περιμένει να το δει αυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε να έχει… διαβάσει αρκετά καλά την Εστορίλ και τόνισε πως αυτό που χρειάζεται το «τριφύλλι» για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Πορτογαλία και να έχει ελπίδες πρόκρισης, είναι η απόλυτη συγκέντρωση στο πλάνο του. Ο Γιάννης Αναστασίου υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται διαρκώς ενώ κατέθεσε την άποψή του και για την αναβολή της αγωνιστικής δράσης στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Είναι μία ομάδα που δεν έχει την απήχηση των υπόλοιπων πορτογαλικών ομάδων. Αλλά πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν κέρδισε στα τελευταία ματς αλλά έδειξε πως είναι ανταγωνιστική, αφού ήταν πίσω στο σκορ και επανήλθε και σίγουρα αν την υποτιμήσεις θα το πληρώσεις».

Είναι καθοριστικό το παιχνίδι για εσάς;

«Απέναντι σε ποιοτικές ομάδες είναι πάντα πιθανό να χάσεις πόντους. Πέντε ματς απομένουν κι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, τότε ναι είναι πολύ κρίσιμο. Στο ποδόσφαιρο πολλά γίνονται, μπορεί να μην κριθεί τίποτα. Σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί κι αν έχουμε σωστή αντιμετώπιση, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τι έχει υπέρ του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εστορίλ, σε σχέση με τη Ντιναμό Μόσχας;

«Μετά την ήττα από Ντιναμό δεν θέλουμε δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Η προηγούμενη ήττα, ήταν απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα του ομίλου και θέλαμε να δούμε πως θα αντεπεξέλθουμε. Έχουμε ένα καλό σερί. Το παιχνίδι αύριο είναι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, 50-50, η ποιότητα είναι παρόμοια με ελαφρώς καλύτερο τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Σε τι κατάσταση είναι ο Λαγός;

«Ο Τάσος είναι ένα παιδί που είναι μαχητής και πάντα δίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του. Εχουμε την ευτυχία να έχουμε πολλά τέτοια παιδιά στην ομάδα. Εμείς οι προπονητές πρέπει να τους προστατεύουμε γιατί πολλές φορές είναι παρορμητικοί. Είναι σημαντικός για εμάς. Έχω αίσθηση ότι θα είναι έτοιμος, αλλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για να παίξει».

Η Εστορίλ ήταν εξαιρετική πέρσι, αλλά φέτος έχει χειρότερη απόδοση με αδύναμο σημείο την άμυνα. Πως πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει;

«Αυτό θα το δείτε αύριο (σ.σ. γέλια). Κάθε ομάδα έχει δυνατά και αδύναμα σημεία. Έχουμε βρει ποια είναι τα δυνατά του αντιπάλου και θα προσπαθήσουμε να τα περιορίσουμε. Το σημαντικό πάντα σε αυτά τα ματς είναι τι θα κάνουμε εμείς. Αν δείξουμε αυτοσυγκέντρωση πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Μετά την περσινή επιτυχία, υπάρχει παραπάνω κίνητρο και για την Ευρώπη;

«Από τη στιγμή που παίζουν στον Παναθηναϊκό, πάντα υπάρχει κίνητρο. Ειδικά για τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε δώσει πέντε ματς μέχρι τώρα και η εικόνα μας είναι άκρως ανταγωνιστική. Υστερήσαμε σε κάποια στις λεπτομέρειες, σε άλλα η ποιότητα του αντιπάλου ήταν υψηλή, αλλά τους κοιτάξαμε όλους στα μάτια και είτε από ατυχία, είτε από συγκυρίες δεν πήραμε αυτό που θέλαμε».

Σε ποιο βαθμό άλλαξε τα πλάνα σας η αναβολή αγωνιστικής;

«Είναι λίγο περίεργος ο τρόπος της αναβολής και αυτό που με ενοχλεί ότι δεν υπάρχει πλάνο για το τι θα γίνει μετά. Ποια αγωνιστική θα παιχτεί, τι θα γίνει και δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τίποτα. Αυτό δείχνει και την εικόνα που έχουμε σαν ποδόσφαιρο, για αποφάσεις που παίρνονται στο πόδι χωρίς να υπάρχει προγραμματισμός για το τι γίνεται από εκεί και πέρα».

Περιμένατε καλύτερα πράγματα ως εδώ ή χειρότερα στην αρχή της σεζόν;

«Αυτό που περίμενα ήταν ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο περνάει ο καιρός. Για εμάς είναι σημαντική η απουσία του Μπεργκ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα συνόλου κι όχι ενός παίκτη. Μας έλειψε σίγουρα σε κάποια ματς το εύκολο γκολ. Αλλά βελτιώνεται αποκτά χαρακτήρα και κερδίζει δύσκολα ματς, αλλά καλύτερα να απαντήσω μετά το ματς αύριο»

Αναστασίου: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι» (video)



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved