Αναστασιάδης: «Να φανούμε φαβορί στη διάρκεια του ματς»

Αναστασιάδης: «Να φανούμε φαβορί στη διάρκεια του ματς»

Συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Γκινγκάμπ ο έμπειρος τεχνικός

Επισημαίνοντας πως φαβορί δεν υπάρχει πριν το ματς αλλά κατά τη διάρκειά του ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τη Γκινγκάμπ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (1/10), μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τους Γάλλους:

Για το αν η τελευταία θέση της Γκινγκάμπ στο γαλλικό πρωτάθλημα σημαίνει κάτι: «Θα ήταν μεγάλο λάθος αν το βλέπαμε έτσι. Βλέποντας τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό με τη Φιορεντίνα, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα. Είναι μια καλή ομάδα, πειθαρχημένη, πολύ καλή από τη μέση και μπροστά και αν δεν είμαστε εμείς πειθαρχημένοι θα έχουμε προβλήματα. Δε μπορεί να εφησυχάσει κανείς, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το αν υπάρχει διευκόλυνση από τη στιγμή που δεν ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Η διαχείριση των παιχνιδιών γίνεται ανάμεσα σε αυτό που έχει περάσει και αυτό που έρχεται και γίνεται σύμφωνα με όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι. Εμείς στο τελευταίο παιχνίδι ξεκουράσαμε κάποια παιδιά, αλλά το αυριανό είναι τελείως διαφορετικό. Η διαχείριση αυτού του παιχνιδιού, έχει να κάνει με την εξέλιξη του αγώνα. Και αυτό εξαρτάται από το τι θα κάνουμε εμείς».

Για τη σταθερότητα της εικόνας της ομάδας: «Δεν είναι θέμα περιέργειας. Είναι θέμα προσαρμογής. Πόσο γρήγορα θα προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς από την αρχή. Η προσπάθεια γίνεται να είμαστε ενημερωμένοι για την ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Για αυτό είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Δεν είναι θέμα υποτίμησης του αντιπάλου. Είναι θέμα πως αντιμετωπίζεις εσύ τα παιχνίδια. Και μέχρι στιγμής είμαστε καλά σε αυτό το κομμάτι, εκτός από μία περίπτωση».

Για την απουσία του Γλύκου και τον αντικαταστάτη του: «Δε γνωρίζω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του ακόμα. Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω, όπως γίνεται κάθε φορά, με κάθε ποδοσφαιριστή».

Για το αν έχει ξεχωρίσει παίκτες από τη Γκινγκάμπ: «Πάντα αντιμετωπίζω την ομάδα, με την αγωνιστική της παρουσία, την ομαδική. Και αυτό θα κάνουμε και αύριο».

Για το αν θεωρεί ότι είναι μεγάλα φαβορί για πρόκριση ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα με αφορμή τη δήλωση του προπονητή της Γκινγκάμπ για την Ελλάδα και το Euro 2004: «Έχει δίκιο. Τα φαβορί δε φαίνονται στα λόγια. Φαίνονται με τους αγώνες και τα αποτελέσματα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο εμείς. Το ίδιο ελπίζω θα κάνουν και αυτοί. Είναι μια ομάδα που παίζει στην έδρα της, έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα στην πλάτη της και θέλει τη νίκη. Φαβορί δεν υπάρχει πριν το παιχνίδι, φαβορί υπάρχει μετά. Και ελπίζω εμείς να είμαστε το φαβορί κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι πριν».

Για την απώλεια ανθρώπινης ζωής, με αφορμή το θάνατο του φίλου του Εθνικού: «Οπουδήποτε και αν γίνονται είναι καταδικαστέα από τον αθλητικό κόσμο, παντού. Δυστυχώς συνέβη σε εμάς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο. Κάθε φορά κάνουμε ευχολόγια, αλλά σε όλο τον κόσμο συμβαίνουν αυτά. Σε μια κοινωνία που έχει προβλήματα, ένα άθλημα που προσφέρει ξεκούραση, εμείς δημιουργούμε και εκεί προβλήματα. Και αυτό είναι το άσχημο. Να κάνω ευχή; Δε θα κάνω ευχή. Θα κάνω πρόταση. Να μην ξαναγίνει. Δεν είναι ευχή. Είναι επιτακτική ανάγκη αυτό. Τα ίδια είχαμε πει και στο φιλικό με τη Νάπολι. Είχε γίνει γιατί είχαμε ένα ίδιο περιστατικό. Ας σταματήσουμε τα ευχολόγια και ας κάνουμε πράξεις».

Δείτε το βίντεο μέσω του PAOK TV:

Αναστασιάδης: «Να φανούμε φαβορί στη διάρκεια του ματς»



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved