Ζουράβελ: «Φαβορί στα… χαρτιά ο ΠΑΟΚ»

Ζουράβελ: «Φαβορί στα… χαρτιά ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο… λόγο για τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Μινσκ, αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον Βλαντιμίρ Ζουράβελ.

Ο τεχνικός ηγέτης των Λευκορώσων, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (17/9) πριν τον αγώνα με τον «Δικέφαλο» στην πρεμιέρα του Europa League, έχρισε ως φαβορί τους «ασπρόμαυρους», ενώ τόνισε πως δεν τον… ανησυχεί η γεμάτη Τούμπα.

Αρχικά, ο κόουτς της Ντιναμό, ανέφερε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε στους ομίλους, αλλά ο στόχος μας δεν σταματά εδώ. Σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κι αν μπορούμε θα πάμε στα νοκ άουτ ματς. Ο πρώτος μας στόχος είναι ο τίτλος στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και να παίξουμε αξιοπρεπώς στο Europa League και αν μπορούμε να πάμε στην επόμενη φάση».

Και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε όλες τις ομάδες του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, το είδαμε σε πολλά παιχνίδια. Έχει πολύ καλή επίθεση. Έχει πολλούς διεθνείς, όπως ο Ρατς, ο Κάτσε και Έλληνες διεθνείς. Οι παίκτες μας είναι επαγγελματίες και πιστεύω δεν θα επηρεαστούν από την τελευταία ήττα στα play offs του πρωταθλήματος μας».

Στην συνέχεια, ο κόουτς της Ντιναμό μίλησε για:

Τα φαβορί του ομίλου: «Είναι δύσκολο να απαντήσουμε σ' αυτό. Παίζουν τέσσερις ομάδες και μετά την πρώτη αγωνιστική θα δούμε πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες. Κάθε μία θα πάρει αυτό που αξίζει».

Το αν σκέφτεται την γεμάτη Τούμπα: «Προσωπικά δεν ανησυχώ, ο αρχηγός μας, ο Στάσεβιτς θα παίξει, οπότε μπορεί να σας πει».

Τον Ουντότζι και αν έχει πάρει συμβουλές για τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε μιλήσει. Μας έδωσε πληροφορίες για το πρωτάθλημα και τον προπονητή που τον γνωρίζει προσωπικά».

Το αν θα μετρήσει η εμπειρία των ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα στον όμιλο: «Στα χαρτιά τα φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ και η Φιορεντίνα. Γι' αυτό όμως το ποδόσφαιρο είναι ενδιαφέρον γιατί θα φανεί στο γήπεδο τι γίνεται. Εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Το… βαρύ γήπεδο και τα όσα υποστήριξε ο Αναστασιάδης για το πρόβλημα που θα έχει ο ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν έχουμε δει ακόμη το γρασίδι. Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε την συνέντευξη, τόσο πιο γρήγορα θα προπονηθούμε. Και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι, γιατί είμαστε μία ομάδα που έχει χαρακτηριστικό την κατοχή μπάλας».

Το αν μίλησε με τον Όλεγκ Προτάσοφ, πρώην τεχνικό της Ντιναμό Μινσκ: «Με τον ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πρόσφατα ο συνάδελφός μου από την Ζίμπρου (ο Ολεγκο Κουμπάρεφ). Οπότε έχει πιο φρέσκια εμπειρία».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved