ΠΑΟΚ – Ζίμπρου: Ή τώρα ή ποτέ για τον «δικέφαλο» (photos)

ΠΑΟΚ – Ζίμπρου: Ή τώρα ή ποτέ για τον «δικέφαλο» (photos)

Στην Τούμπα χτυπάει η καρδιά του ΠΑΟΚ με τον «δικέφαλο» του Βορρά να θέλει μόνο την πρόκριση απέναντι στη Ζίμπρου με το παιχνίδι να έχει εξελιχθεί σε ζωής ή θανάτου.

Με μεγάλα όνειρα ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ με την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη να θέλει μία καλή πορεία στην Ευρώπη και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα διεκδικώντας τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.

Από τα λόγια στην πράξη όμως, η απόσταση είναι μεγάλη και ο «δικέφαλος» του Βορρά, μέχρι στιγμής έχει αποδείξει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος. Τα πρώτα μηνύματα είχαν φανεί από τα φιλικά της προετοιμασίας του και μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων δεν υπήρξε κάποια εξαιρετική βελτίωση στην εικόνα του.

Πριν από μία εβδομάδα, φιλοξενήθηκε από τη Ζίμπρου στο Κισινάου, θέλοντας να πάρει σκορ πρόκρισης έτσι ώστε να μπορέσει να μην έχει άγχος στη ρεβάνς της Τούμπας. Στην πραγματικότητα όμως, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, έκανε μία μέτρια εμφάνιση για να γνωρίσει με δίκαιο τρόπο την ήττα με 1-0 από τους Μολδαβούς με αποτέλεσμα τώρα να… τρέχει για να γυρίσει το παιχνίδι στην Τούμπα.

1137513

Όλα, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά στο κλίμα που επικρατεί, αν ερχόταν η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Καλλονή. Και εκεί όμως, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δείξει καλό πρόσωπο. Με τους Κάτσε και Σαλπιγγίδη να είναι εκτός αποστολής, έμεινε στο ισόπαλο 1-1, αποτέλεσμα που με βάση την εξέλιξη του αγώνα, θα πρέπει να ικανοποιεί τους Θεσσαλονικείς που γλίτωσαν τα χειρότερα.

1138294

Το τραγικό ξεκίνημα έφερε αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των φίλων του συλλόγου με τους οπαδούς να αντιδρούν προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη και τον τελευταίο να κάνει έκτακτη σύσκεψη με απόφαση να γίνουν μεταγραφές, τρεις ημέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

1113689

Ο σχεδιασμός στον «δικέφαλο» αποδεικνύεται πως δεν ήταν καλός και τον έχει φέρει σε σημείο να… παίζει για τη ζωή του απέναντι στη Ζίμπρου. Άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης ή της πρόκρισης δεν υπάρχει. Αν έρθει νέα αποτυχία οι αντιδράσεις από τους ήδη… ξενερωμένους φίλους της ομάδας θα είναι πιο έντονες, ενώ ακόμα και το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη θα τεθεί σε αμφιβολία.

1137508

1138287

Χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς. Ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε εκτός αποστολής τον Σαββίδη που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, ενώ στη διάθεση του προπονητή του είναι ο Κατσικάς παρόλο που γυμνάστηκε ατομικά, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας σύσπασης στον προσαγωγό.

Οι ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν ήδη στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Μακ, Μάρτενς, Κατσικάς, Κουλούρης, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Αθανασιάδης. Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 10.00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved