Αναστασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας»

Αναστασίου: «Αντίδραση μεγάλης ομάδας»

Πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μίντιλαντ (4-1) ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου

Ο 41χρονος προπονητής ήταν ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου και μίλησε για αρκετά θέματα. Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα και πολύ σημαντικό για την πορεία στην Ευρώπη. Μετά τον αποκλεισμό με τη Σταντάρ δεν είχαμε άλλη ευκαιρία. Ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη ομάδα στην κόντρα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και σε συνδυασμό με το ματς με τη Σταντάρ δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή. Ήταν σημαντική η αντίδρασή μας. Μεγάλης ομάδος αντίδραση και μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά και το 4-1 μας δίνει σημαντικό προβάδισμα. Έχουμε μία εβδομάδα για το ματς της Πέμπτης. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής και το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κάνουμε καλή αρχή και θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο σχήμα με τη Σταντάρ: «Είχα πει ότι δεν θα έκανα καμία αλλαγή. Είχαμε παίξει εντελώς διαφορετικά. Άλλαξε ο σχεδιασμός μας από τον τραυματισμό του Λαγού δεν θα άλλαζα κάτι».

Για το αν έκανε ο Παναθηναϊκός τη Μίντιλαντ να φαίνεται μικρή ομάδα:

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν υπερβολικά τα καλά λόγια για τη Μίντιλαντ. Ήταν σημαντικό ότι είχαμε συγκέντρωση. Με τη Σταντάρ αυτό μας κόστισε. Σήμερα ενώ δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ, αλλά αντιδράσαμε και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες. Είμαστε καλύτεροι και θέλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο»

Για τη ρεβάνς: «Έχουμε μία εβδομάδα. Πρώτα είναι η Κυριακή. Στη Δανία θα είναι διαφορετικά. Έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και θα πάμε να παίξουμε για τη νίκη γιατί είναι σημαντικό να μαζεύουμε βαθμούς για εμάς και την Ελλάδα».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είχαμε νέα παιδιά στην ενδεκάδα. Για πολλούς από αυτούς ήταν σημαντικό γιατί αποκτούν εμπειρίες. Τους δίνει δύναμη και ώθηση για να γίνονται καλύτεροι. Σαν ομάδα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε αυτό το επίπεδο τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες και θα πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι. Με την προσπάθεια και τη δουλειά, είναι θέμα χρόνου να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφές λόγω των ευρωπαΪκών αγώνων που έρχονται: «Έχουμε 22 παίκτες συν 3 τερματοφύλακες. Είναι αριθμός αρκετά ικανοποιητικός. Ο Πέτριτς είναι έτοιμος και ο Μπαϊράμι μετά τη διακοπή των Εθνικών θα είναι σε κατάλληλο επίπεδο. Το ρόστερ μας είναι καλό. Έχουμε ένα πλάνο, μία φιλοσοφία και θέλουμε να δίνουμε χώρο και χρόνο για τα νέα παιδιά να έρχονται στην ομάδα. Δεν είμαι υπέρ της φιλοσοφίας να φορτώσουμε το ρόστερ. Θα προτιμούσα το ρόστερ όπως έχει, ίσως με μία προσθήκη. Νομίζω ότι και με τους Νέους θα είμαστε καλά. Υπάρχουν 9-10 μέρες μέχρι το τέλος του μήνα και πολλά μπορούν να συμβούν».

Για το τι προτιμάει έναν παίκτη σκόρερ ή πλουραλισμό: «Θα προτιμούσα έναν πλουραλισμό. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες. Ο Μπεργκ είναι σημαντικός παίκτης και το ξέρει αλλά δεν θα πρέπει να σκοράρει μόνο αυτός. Όλοι πρέπει να καταλάβουν που παίζουν. Το γκολ είναι θέμα ποιότητας και αυτοσυγκέντρωσης. Πάντα πετυχαίνεις όταν είσαι συγκεντρωμένος και δουλεύεις».

Για το θέμα με την Γκενκ: «Όταν εκδηλώνεται ενδιαφέρον, είναι σημαντικό να ξέρει τι θέλει ο άνθρωπος. Δεν αισθάνθηκα καμία στιγμή το δίλημμα να μείνω ή να φύγω. Ήθελα να μείνω. Είπα αυτά που ήταν να πω στους παίκτες, στον πρόεδρο και τον κύριο Νταμπίζα και για μένα τελείωσε το θέμα».



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved