Μάιντζ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Άφησε… μισή την προσπάθεια (photos)

Μάιντζ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Άφησε… μισή την προσπάθεια (photos)

Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κόντρα στην Μάιντζ, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ του Οκαζάκι στο 44’ βραχυκύκλωσε τους Αρκάδες που ηττήθηκαν 1-0 στην Γερμανία αλλά ελπίζουν για τον επαναληπτικό.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μόνο… φοβισμένη δεν παρουσιάστηκε κόντρα στο «συγκρότημα» του Κάσπερ Χιούλμαντ, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ, κυρίως «χτυπώντας» στην κόντρα με τους ταχύτατους Ντε Μπλάσις, Μπαντιμπανγκά και Ρόλε, είχε δοκάρι με τον Μάσα στο 39’ ωστόσο, ήταν… ανούσια στην τελική προσπάθεια και… πλήρωσε μία… αδράνεια στην άμυνά της, με τον Οκαζάκι να ανοίξει το σκορ για την Μάιντζ στο 44’.

MainzAsterasMesa1

Το τέρμα του Ιάπωνα βραχυκύκλωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στο δεύτερο μέρος δεν έδειξαν την ίδια… φρεσκάδα, ενώ οι αλλαγές του Στάικου Βεργέτη, έφεραν πιο… πίσω τους Αρκάδες, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί να πάρουν σχεδόν… άνετα τη νίκη 1-0.

Οι δύο ομάδες θα… λύσουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του «Θ. Κολοκοτρώνης» την Πέμπτη 7 Αυγούστου, με τους Αρκάδες να ψάχνουν τη νίκη με 1-0, για να πάνε το ματς στην παράταση ή νίκη με δύο τέρματα διαφορά για να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League, τα play offs, το τελευταίο… βήμα πριν την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

MainzAsterasMesa

Η εξέλιξη του αγώνα

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Αστέρας ήταν αυτός που βγήκε με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεσης, κυρίως με τους Μπαντιμπανγκά και Ντε Μπλάσις, οι οποίοι προκάλεσαν ουκ ολίγα προβλήματα στους αμυντικούς της Γερμανικής ομάδας. Μάλιστα, στο 16’ ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έκανε την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Ρόλε δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ στο 32' ο Μπαντιμπανγκά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, μια και το σουτ του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με αντεπίθεση στο 36’ με τους Ντε Μπλάσις και Ρόλε να συνεργάζονται, ο τελευταίος με κεφαλιά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Μάσα, αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ήταν άτυχος τρία λεπτά αργότερα, καθώς το δυνατό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή χτύπησε στο δοκάρι.

Και εκεί που ο Αστέρας έδειχνε ικανός να πάει στα αποδυτήρια με θετικό αποτέλεσμα και να «χτυπήσει» στο δεύτερο μέρος για τη νίκη, ο Οκαζάκι στο 44’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι απέκτησαν ψυχολογία για την συνέχεια της αναμέτρησης.

MainzAsterasGoalMesa

Αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μια και η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, αν και μπήκε δυνατά και έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 47’ με το πλασέ του Ντε Μπλάσις στο δεύτερο δοκάρι να περνά άουτ, εμφανίστηκε επηρεασμένη από το γκολ του Ιάπωνα φορ και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των Γερμανών με την ίδια… διάθεση όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη, η Μάιντζ προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα της έδινε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, αλλά στο 51’ ο Μάλι δεν κατάφερε να βρει στόχο καθώς το πλασέ του πέρασε άουτ. Μάλιστα, στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη… διάθεση να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 παρά να πιέσουν, με αποτέλεσμα το ματς να ολοκληρωθεί χωρίς περισσότερες… συγκινήσεις.

Το Μάιντζ - Αστέρας Τρίπολης από το virtual γήπεδο του Onsports

Το φύλλο αγώνα του Μάιντζ - Αστέρας Τρίπολης



«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved