Μίτσελ: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Μίτσελ: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να παρουσιαστούν με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα απέναντι στην Λεβάντε για να έχουν ελπίδες για την πρόκριση, σύμφωνα με τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υποστήριξε πως οι Πειραιώτες έχουν ένα δύσκολο έργο, λόγω της ποιότητας της ισπανικής ομάδας, ωστόσο, έχουν πλεονεκτήματα, μια και θα παίξουν μπροστά στους οπαδούς τους που μπορούν να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για:

Το αν ο Φουστέρ είναι έτοιμος να αγωνιστεί και αν προετοιμάζει τους παίκτες του σύμφωνα με τον θρύλο που έχει δημιουργήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν είναι στην αποστολή. Βρίσκεται πολλές εβδομάδες εκτός και θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερο να τον αφήσουμε εκτός αγώνα. Παρόλο που μπορεί να μοιάζει από τις στιγμές που είχα ως ποδοσφαιριστής, ποτέ δεν θέλω να μιλώ για το παρελθόν και τι μου έχει συμβεί και ειδικά στους ποδοσφαιριστές μου και κυρίως γιατί δεν θα ήξεραν για ποιο πράγμα του μιλώ γιατί είναι νεαροί».

Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στην ανατροπή: «Πρέπει να κάνουμε τα αντίθετα από αυτά που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι. Να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα και αν έχουμε ένα δύσκολο έργο, λόγω και της ποιότητας του αντιπάλου και επίσης μπορούν να συμβούν τα πάντα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, να μην μας δώσουν δύο πέναλτι, να αποβάλουν παίκτη του αντιπάλου και να κάνει λάθη υπέρ μας ο διαιτητής. Και κυρίως θα πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε πολλά γκολ και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

Το αν κάποιο ματς που έχει δώσει ως παίκτης του θυμίζει το αυριανό: «Αυτό που πρέπει να κάνει μία ομάδα για να αλλάξει το αποτέλεσμα, είναι ότι πρέπει να σκέφτεται ότι δεν μπορεί να βάλει πολλά γκολ αν δεν ξεκινήσει με το... πρώτο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμείς ψάχνουμε τις επιθετικές λύσεις αλλά θέλουμε επιτυχία στην άμυνα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε γκολ».

Το αν μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο πλεονέκτημα προς τους παίκτες του και το κλίμα που εισπράττει: «Έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα και αυτό είναι πως το πρόσωπο που δείξαμε στην Ισπανία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Δεχθήκαμε ένα μεγάλο μάθημα και αυτό μας έχει φανεί χρήσιμο και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε πως το παιχνίδι έχει δυσκολίες αλλά και τι πρέπει να κάνουμε. Η Λεβάντε έκανε το καλύτερο παιχνίδι της και εμείς δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν μια μέρα που τίποτα δεν πήγε καλά για μας».

Το αν το άγχος θα επηρεάσει τους παίκτες του, καθώς θα παίξουν σε γεμάτο γήπεδο: «Όλα είναι υπέρ μας. Θα παίξουμε σε ένα υπέροχο γήπεδο με τον κόσμο μας και όλες οι συνθήκες είναι υπέρ μας. Ο κόσμος δεν είναι πίεση, αλλά δύναμη».

Το αν θα αγωνιστεί ο Χολέμπας ως αριστερός μέσος: «Ο Χολέμπας μπορεί να παίξει. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με τους παίκτες που είναι στην αποστολή. Πρόθεσή μας είναι να πάρουν όλοι χρόνο με την ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει ως τερματοφύλακας. Νομίζω…».

Τη θέση του τερματοφύλακα: «Το σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει ο Χολέμπας (σ.σ. γέλια)».

Το αν θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα οι Μήτρογλου και Τζεμπούρ: «Ήταν υποχρέωσή μου να γνωρίζω την ενδεκάδα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Δεν θέλω να σας πω ποιοι παίκτες θα παίξουν. Θα το μάθουν πρώτα οι παίκτες. Είναι μία πιθανότητα. Έχουμε την υποχρέωση να επιτεθούμε και να σκοράρουμε και οι δύο παίκτες είναι σπεσιαλίστες. Προσπαθείτε να αποκαλύψετε την ομάδα μας».

Το αν χτίζονται ποδοσφαιρικοί ήρωες από παιχνίδια σαν τα αυριανά: «Σε τέτοια παιχνίδια, για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε αύριο θα πρέπει να έχουμε και μερικούς ήρωες. Ας ελπίσουμε πρώτα να είναι οι επιθετικοί και αν φτάσουμε στα πέναλτι να είναι οι τερματοφύλακες».

Το αν ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί από την αρχή επιθετικά ή θα πάει συντηρητικά: «Χρειαζόμαστε επιθετικότητα και ένταση και να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να μπορέσουμε όσες φορές μπορούμε να βγούμε στην επίθεση. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε αν δεν έχουμε τον έλεγχο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που έχει το πλεονέκτημα με τα τρία γκολ και γνωρίζει να παίζει πολύ καλά πίσω από την μπάλα. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μια ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μόνο με την επίθεση».

Τη σχέση του με τον Μαρτίνεθ: «Και εγώ τον ξέρω πολύ καλά. Τον έμαθα πολύ καλά. Και κοίτα πως ήρθε στην Αθήνα. Δεν είναι πως γνωρίζονται όμως στον κόσμο του ποδοσφαίρου όλα είναι γνωστά. Γι' αυτό γνωρίζαμε την Λεβάντε στον πρώτο αγώνα αλλά κάναμε λάθη. Πιστεύω ότι έχουμε πάρει το μάθημά μας. Επιμένω όμως ότι αύριο δεν μπορούμε να μπούμε με το σκεπτικό των τριών γκολ. Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Στο προηγούμενο ματς μας έδωσαν δύο πέναλτι και μείναμε νωρίς με δέκα παίκτες. Ας ελπίσουμε πως αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμα:

Κοντρέρας: «Έχουμε χρέος για την ανατροπή»



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved