Μαρτίνεθ: «Έχουμε το προβάδισμα, επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»

Μαρτίνεθ: «Έχουμε το προβάδισμα, επικίνδυνος ο Ολυμπιακός»

Η Λεβάντε έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά ακόμα δεν την έχει εξασφαλίσει καθώς ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος αντίπαλος, σύμφωνα με τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ.

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (20/1) τόνισε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, αναφέροντας παράλληλα πως η Λεβάντε έχει την ωριμότητα για να αντιμετωπίσει το ματς. Ο κόουτς των Ισπανών τόνισε πως η ομάδα του θα ρίξει το… βάρος στην άμυνα και θα προσπαθήσει να δείξει τις αρετές της στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός ηγέτης της Λεβάντε μίλησε για:

Το αν θεωρεί πως η Λεβάντε έχει ήδη προκριθεί: «Εμείς θεωρώ ότι έχουμε την ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως χρειάζεται. Ξέρουμε τα ΜΜΕ στην Ελλάδα μιλούν για πιθανή ανατροπή ενώ στην Ισπανία είναι λίγο διαφορετικά. Δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Είμαστε πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα σκληρό 90λεπτο γιατί εκεί θα κριθεί η πρόκριση».

Το αν θα παρουσιάσει την ομάδα του με σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς: «Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός το απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνος. Έχει ένα πολύ καλό οπλοστάσιο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις ή και να του βάλεις γκολ. Θα προσέξουμε την άμυνά μας πολύ και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις αρετές μας στην επίθεση. Ξέρουμε όμως όπως είπα και πριν πως μας περιμένουν 90 πολύ σκληρά λεπτά».

Το πόσο οι Βύντρα και Καράμπελας βοήθησαν να καταλάβει τι περιμένει την Λεβάντε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι αν βοηθά την Λεβάντε ότι αγωνίζεται σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα: «Θα απαντήσω στην 1η ερώτηση και το επόμενο θα πάει στον Νίκο. Φυσικά και λόγω ότι είναι Έλληνες και είναι διαρκώς μαζί μας μάς μιλούν διαρκώς για το παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Τους έχουμε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα ενώ έχουμε και το δίκτυο του σκάουτινγκ που ήρθαν εδώ οπότε ξέρουμε αρκετά. Ήταν σίγουρα πολύτιμη η βοήθεια των δύο παικτών για τον Ολυμπιακό και ειδικά του Βύντρα που μας είπε πως είναι ακριβώς τώρα η ελληνική ομάδα. Ο Νίκος έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση. Ξεκίνησε πολύ καλά. Μετά δεν είχε έρθει ακόμα ο Χουανφράν, στην συνέχεια για κάποιους λόγους δεν ήταν βασικός. Αυτό δεν θα του άρεσε πάρα πολύ. Γενικά έχει προσφέρει πολλά και έχει αγωνιστεί καλά. Δυστυχώς στο τελευταίο ματς δεν το τελείωσε λόγω αποβολής. Ο Λουκάς έχει συμβόλαιο. Και οι δύο θα προσφέρουν πολλά».

Το αν το 3-0 του πρώτου αγώνα κάνει πιο δύσκολο το σχεδιασμό για την αρχική ενδεκάδα και αν μπορεί ο Μπαγιεστέρος να αγωνιστεί και στα 90 λεπτά: «Ξέρετε όλοι πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο ματς στο Σαν Σεμπαστιάν. Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος ανάμεσα σε αυτά τα ματς. Κάποιοι παίκτες έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Θα δούμε στην προπόνηση και για την ενδεκάδα και για τον Μπαγιεστέρος. Ελπίζω να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι 90 λεπτά».

Το αν βοήθησε στον σχεδιασμό το παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν: «Είναι αλήθεια πως το ματς στο Σαν Σεμπαστιάν είχε ένα φοβερό ρυθμό. Δεν μου αρέσει να λέω για το εάν ήταν κακό ή καλό παιχνίδι. Έχει να κάνει με το πόσο επηρεάζει την φυσική κατάστασή σου ένας αγώνας. Έχει σημασία πως ο Μπαγιεστέρος και ο Νίκος που είχαν καιρό να παίξουν, αγωνίστηκαν. Ελπίζουμε πως το αυριανό ματς δεν θα συναντήσουμε τόσες αντιξοότητες όπως σε εκείνον τον αγώνα».

Το αν ο Ολυμπιακός αφήσει ανοικτούς χώρους για την ομάδα του μια και θα παρουσιαστεί με επιθετικούς προσανατολισμούς για την ανατροπή: «Ξεκινώντας θέλω να πω ότι ξέρουμε πως η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά. Στο πρώτο πήραμε εμείς το προβάδισμα. Κερδίσαμε εμείς. Μένουν ακόμα 90 λεπτά δύσκολα και δυνατά. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται. Ο Μίτσελ ξέρει εμένα και εγώ αυτόν. Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το πως παίζουμε. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να θωρακίσουμε την άμυνά μας και να παίξουμε και το παιχνίδι των αντεπιθέσεων».



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved