«Τρέχει» η Ατλέτικο

«Τρέχει» η Ατλέτικο

Την ήττα με 2-0 από τη Ρουμπίν Καζάν γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον καλείται να γυρίσει την κατάσταση στον επαναληπτικό.

Η περυσινή κατάκτηση του τίτλου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, την έκανε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού. Παρόλα αυτά, οι «ροχιμπλάνκος» από αρκετά πρώιμο στάδιο τα βρίσκουν σκούρα καθώς η Ρουμπίν Καζάν έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας 2-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν». Ο Καραντενίζ  μόλις στο 6’ άνοιξε το σκορ για τους Ρώσους. . Στο 45’ ο Σαρόνοφ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους χωρίς αυτό όμως να τους στοιχίσει καθώς στο 94’ ο Ορμπάιθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στη Γερμανία όπου η Γκλάντμπαχ έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τη Λάτσιο. Στο 17’ ο Στραντζλ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ισοφάριση ήρθε από τον Φλοκάρι στο 57΄για τους Ρωμαίους. Στο 64’ ο Κόζακ ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του Πέτκοβιτς κάνοντας το 2-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, τα «πουλάρια» ανέτρεψαν για το 3-2. Ο Μαρξ με πέναλτι στο 84’ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Αράνγκο στο 88’ να κάνει το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Κόζακ.

Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Γκάρεθ Μπέιλ η Τότεναμ επικράτησε 2-1 της Λιόν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ο Ουαλός επιθετικός στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με εκπληκτικό φάουλ. Η απάντηση ήρθε στο 55’ από τον Ουμτιτί ο οποίος με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 1-1. Στο 93’ όμως, ο Μπέιλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ που θα ζήλευαν αρκετοί έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η Στουτγκάρδη με την Γκενκ. Ο Γκέντνερ στο 41’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Πλετ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 91’. Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Νιούκαστλ και Μέταλιστ με όλα να παραμένουν ανοιχτά.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παλάσιο, η Ίντερ επικράτησε 2-0 της Κλουζ. Ο Αργεντινός επιθετικός στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους «νερατζούρι» για να διαμορφώσει ο ίδιος παίκτης το τελικό αποτέλεσμα στο 87’.

Μεγάλη έκπληξη έκανε η Βασιλεία η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Ντνιέπρ. Ο Στόκερ στο 23’ έκανε το 1-0 για τους Ελβετούς με τον Στρέλερ στο 67’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved