Ρότσα: «Μακάρι να τους... πληγώσουμε»

Ρότσα: «Μακάρι να τους... πληγώσουμε»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Λονδίνο υποστήριξε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να καταφέρει να γράψει μια ακόμα «χρυσή» σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία της, κόντρα στην ομάδα που ο ίδιος συμπαθεί από το αγγλικό πρωτάθλημα...

Ο Αργεντινός προπονητής αναγνώρισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού με την Τότεναμ, υποστήριξε πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχει μπει στο μυαλό του ίδιου και των παικτών του καθώς έχουν προσηλωθεί απόλυτα στον ευρωπαϊκό «τελικό» με τα «σπιρούνια», όπου όπως δήλωσε θέλει από τον Παναθηναϊκό να καταφέρει να πετύχει το θαύμα και να δώσει χαρά στα εκατομμύρια των οπαδών του.

«Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία είναι ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες της Αγγλίας», είπε αρχικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και πρόσθεσε: «Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό, καταφέραμε να φτάσουμε να διεκδικούμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε χαρά στα εκατομμύρια των φίλων του Παναθηναϊκού».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» είπε ακόμα ότι: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, η ομάδα έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Στη συνέχεια, ο Ρότσα ρωτήθηκε για το αν προτιμά τη νίκη-πρόκριση σε βάρος της Τότεναμ ή μια επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή (09/12) στο ΟΑΚΑ για να απαντήσει ότι: «Δεν θέλω να αναφερθώ τώρα στο ντέρμπι. Είναι εξίσου σημαντικό παιχνίδι, όμως έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τότεναμ που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Μετά από αυτό το ματς, θα ασχοληθούμε περισσότερο με το ντέρμπι».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το αν έχει άσχημες μνήμες από την Αγγλία, καθώς ως ποδοσφαιριστής είχε δει να του ακυρώνεται γκολ στο «Άνφιλντ» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1985 όταν η Λίβερπουλ απέκλεισε εν τέλει το «τριφύλλι», κι απάντησε πως ναι μεν δεν είναι η πλέον ευχάριστη ανάμνηση ωστόσο αποκάλυψε πως η αντίπαλος της Πέμπτης είναι η αγαπημένη του ομάδα στο «Νησί»!

«Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι, σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή ανάμνηση, όμως θέλουμε να καταφέρουμε κάτι καλό την Πέμπτη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Τότεναμ ήταν η αγαπημένη μου ομάδα στην Αγγλία, γιατί εκεί έπαιζε ο φίλος και συμπαίκτης μου στην Εθνική Αργεντινής, ο Αρντίλες», είπε χαρακτηριστικά ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Τέλος, ο Αργεντινός ρωτήθηκε για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να «πληγώσει» την αγαπημένη του ομάδα και είπε «μακάρι να γίνει αυτό», πριν αναχωρήσει χαμογελώντας για την επιβίβαση στο αεροπλάνο που έφυγε με προορισμό το Λονδίνο…



ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: LIVE το ντέρμπι τίτλου της Super League
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: LIVE το ντέρμπι τίτλου της Super League
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έντονη βροχόπτωση στην Τούμπα (vid)
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έντονη βροχόπτωση στην Τούμπα (vid)
Κολοσσός - Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Πετρούσεφ - Ένταση με Μπαρτζώκα (vids)
Κολοσσός - Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Πετρούσεφ - Ένταση με Μπαρτζώκα (vids)
Copa America: Με εκπλήξεις η 23άδα της Βραζιλίας για την τελική φάση
Copa America: Με εκπλήξεις η 23άδα της Βραζιλίας για την τελική φάση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved