Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα με Τότεναμ
Από την «πράσινη» ΠΑΕ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί για τον αγώνα με τους Λονδρέζους στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα σήμερα, Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 19:10 με πτήση της Aegean και θα προσγειωθεί στo Λονδίνο στις 21:15.
H Συνέντευξη Τύπου του προπονητή κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα, θα παραχωρηθεί την επόμενη ημέρα (05.12), στις 18:30 στο Στάδιο White Hart Lane και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 19:00, στο ίδιο μέρος.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από το Λονδίνο με πτήση της British Airways, στις 12:20 της επομένης του αγώνα (07.12) και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 18:00.
Η Tottenham θα προπονηθεί στις 10:30 και η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της κ. Andre Villas-Boas, θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο προπονητικό της κέντρο.
Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.
Όλες οι ώρες που αναγράφονται είναι τοπικές.