Κλήρωση Europa League - Πολέμης: «Θα το παλέψουμε»

Κλήρωση Europa League - Πολέμης: «Θα το παλέψουμε»

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του Παναθηναϊκού στον 10ο όμιλο του Europa League ο Λεωνίδας Πολέμης.

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, έδωσε το «παρών» στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό και μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως παρά τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός μπορεί να… παλέψει και να διεκδικήσει την πρόκριση.
«Θα το παλέψουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες και θα είναι μια δύσκολη ομάδα. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στους ομίλους και καταφέραμε τον πρώτο στόχο που είναι η συμμετοχή. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση», ήταν τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Πολέμη.
Και συνέχισε για τα οφέλη της ομάδας από τις «μάχες» με την Μάλαγα: «Ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε. Με την Μάλαγα, αν και ήταν δύσκολος αντίπαλος, δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο στην Ισπανία, αλλά και την προσπάθεια των παικτών, αν και δεν το κατάφεραν».
Τέλος, για τη διαδικασία της κλήρωσης, σχολίασε: «Όταν βλέπαμε τις ομάδες στο 3ο γκρουπ, θέλαμε να αποφύγουμε τη Λάτσιο. Σίγουρα είναι κάτι που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Μπορώ να πω ότι είναι δύο πολύ καλοί αντίπαλοι και δύο καλά ταξίδια. Είναι και καλό γιατί θα έχουμε καλές ευρωπαϊκές βραδιές».
Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε και στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ FM για την κλήρωση: «Είναι δύσκολος όμιλος, δύσκολη κλήρωση με ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, τουλάχιστον οι δύο από τις τρεις, αλλά είναι μια πρόκληση για τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα έχουμε ωραίους αγώνες και ωραία ταξίδια για τους οπαδούς και δύο μεγάλα ματς τουλάχιστον στο ΟΑΚΑ με Τότεναμ και Λάτσιο και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Ευκαιρία να χαρεί ο κόσμος. Δύο ομάδες που θα μπορούσαν άνετα να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Τότεναμ ειδικά. Αρχικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στα ευρωπαϊκά ματς μετά τους αποκλεισμούς πέρυσι. Τα καταφέραμε με τη Μάδεργουελ, μπήκαμε στο Europa League, προσπαθήσαμε για την υπέρβαση με τη Μάλαγα, δεν τα καταφέραμε, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και αν ο Παναθηναϊκός δείξει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο, γιατί όχι, να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Στην επισήμανση ότι ούτε οι αντίπαλοι χάρηκαν με την κλήρωση και το γεγονός ότι θα έχουν αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο κ. Πολέμης είπε:
«Σίγουρα και γι’ αυτούς δεν ήταν το καλύτερο και ο εκφωνητής εδώ στην κλήρωση μίλησε για δύο – τρεις ομίλους – φωτιά. Ο ένας ήταν ο δικός μας Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, η Τότεναμ ξέρει από πέρυσι πολύ καλά να μην υποτιμά τις ελληνικές ομάδες, οπότε και γι’ αυτούς είναι μια δύσκολη κλήρωση».



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved