Δώνης: «ΠΑΟΚ έτοιμος για όλα»

Δώνης: «ΠΑΟΚ έτοιμος για όλα»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί πολύ δυνατός στον επαναληπτικό της Πέμπτης (09/08) με την Μπνέι Γιεχούντα.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Τετάρτης (08/08) έδωσε την καθιερωμένη πριν από αγώνες συνέντευξη Τύπου και εξέφρασε την ανάγκη που έχουν οι «ασπρόμαυροι» όχι μόνο για τη νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς, αλλά γενικότερα για νίκες στην Τούμπα.

Αρχικά ο Δώνης είπε: «Πέρα από την πρόκριση που πρέπει να πάρουμε, πρέπει γενικά η έδρα μας να είναι πολύ δυνατή με ελάχιστες απώλειες. Στο τελευταίο φιλικό δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ως πρώτο επίσημο ματς πρέπει να το κερδίσουμε για να αισθανθούμε καλά στην έδρα μας.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Για τον τρόπο παιχνιδιού παίζει ρόλο και ο αντίπαλος. Εμείς είμαστε σε ικανοποιητικό στάδιο στον τρόπο που παιχνιδιού που θέλουμε να επιβάλουμε. Εντός έδρας πρέπει να είμαστε πιο πολύ πιεστικοί και να μην χάνουμε χρόνο. Εκτός έδρας μπορεί να γίνει και αυτό για να περνάει το άγχος στον αντίπαλο».

Όσον αφορά στην επιλογή παικτών τόνισε: «Πάντα όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και περνάει μία - δύο προπονήσεις ξέρω πώς θα παραταχθούμε στο επόμενο. Θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Για τον αντίπαλο και το παιχνίδι του είπε: «Τους ξέρουμε εδώ και καιρό. Πάντα ξεκινούν με 4-3-3 και στην συνέχεια αλλάζουν. Είμαστε έτοιμοι για όλα».

Για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Για εμένα δεν υπάρχει το ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ισχύει το ότι θα παραταχθούμε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα».

Όσον αφορά στους Σαλπιγγίδη και Φωτάκη, σχολίασε: «Είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι το περασμένο διάστημα. Σίγουρα χρειάζονται χρόνο και επίσημα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον λόγο ίσως δώσουμε και άλλο φιλικό πέρα από τον αγώνα με την Ξάνθη. Ειδικά για τους δύο».

Για τους παίκτες που έρχονται με μεταγραφή τόνισε: «Όσοι είναι τώρα στο ρόστερ είναι πιο μπροστά από όποιον και αν έρθει στην πορεία. Πριν το πρώτο παιχνίδι είχα ανησυχία για κάποιες θέσεις, ειδικά μετά την εξέλιξη στο θέμα Κρέσιτς, αλλά και στην άμυνα όπου όταν είδαμε τον Κατσικά κάτω στο πρώτο λεπτό το άγχος ήταν μεγαλύτερο.

Ειδικά για την άμυνα πρέπει να πω ότι ψάχνουμε και προσπαθούμε να βρούμε λύση ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Το ρόστερ μας δεν είναι ολοκληρωμένο και όσοι θα έρχονται, θα χρειάζονται μία προσαρμογή στο στυλ παιχνιδιού. Από την στιγμή πάντως που με τους υπάρχοντες παίκτες υπάρχει τέτοιος τρόπος αφομοίωσης, αισιοδοξώ ότι και με κάποιους καλύτερους ποδοσφαιριστές θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αυτός ο πρώτος επίσημος αγώνας στην Τούμπα είναι ξεχωριστός για εκείνον: «Ξεχωριστή ήταν η μέρα που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα ξεχωριστό ήταν το πρώτο παιχνίδι, ξεχωριστό θα είναι και το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα. Μακάρι να έχουμε διακρίσεις και να έχουμε πολλές τέτοιες καλές στιγμές. Ξέρετε πάντως ότι στο ποδόσφαιρο οι ευχάριστες στιγμές διαρκούν λίγο».



Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Champions League: Η καρδιά της Ρεάλ Μαδρίτης δε λυγίζει - Επική πρόκριση στον τελικό!
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
Euroleague: Σπουδαίο "διπλό" και πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
ΑΕΚ: Απέκτησε την Σακραντζίγια
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
Χάντμπολ: Προβάδισμα πρόκρισης για την Εθνική Ελλάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved