Άλβαρεζ στο Onsports: «Από τον Αστέρα εξαρτάται η πρόκριση»

Άλβαρεζ στο Onsports: «Από τον Αστέρα εξαρτάται η πρόκριση»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο Μπακού έμεινε ο Λεάντρο Άλβαρεζ, μιλώντας στο Onsports.

Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος, ο οποίος ήταν ο μόνος στο αρκαδικό ρόστερ με ευρωπαϊκή εμπειρία (πέρυσι με τον Ολυμπιακό Βόλου), τόνισε πως η πρόκριση βρίσκεται πλέον στα χέρια του Αστέρα, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον επαναληπτικό.

Πως ζήσατε αυτό το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Αστέρα;

«Νομίζω ότι είχαμε καλή εικόνα στο παιχνίδι. Πλέον ξέρουμε περισσότερα πράγματα για την Ίντερ Μπακού, καθώς είχαμε κάποιες πληροφορίες, αλλά τώρα διαπιστώσαμε τις δυνατότητες του αντιπάλου. Είμαι ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα που πήραμε, αν και μπορούσαμε και το κάτι παραπάνω. Το δεύτερο παιχνίδι είναι στην Τρίπολη και πρέπει να δείξουμε προσοχή και να κάνουμε συγκεντρωμένοι τη δουλειά μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στην Ευρώπη για όλους τους παίκτες του Αστέρα. Πως ήταν το κλίμα πριν την αναμέτρηση;

«Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την καριέρα όλων των παιδιών. Το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία, αλλά και με αυτοπεποίθηση για ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο τελικά πήραμε».

Το ταξίδι για το μακρινό Μπακού ήταν όμως κουραστικό…

«Ζήσαμε μια ταλαιπωρία, αλλά για καλά λόγο. Το ίδιο θα κάνει και η Ίντερ Μπακού για τη ρεβάνς. Κουραστήκαμε, αλλά είχαμε καλή εικόνα και πήραμε την ισοπαλία που είναι πολύ σημαντική για το δεύτερο παιχνίδι».

Η Ίντερ σαν ομάδα πως σου φάνηκε;

«Είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα . Το είδαμε στο πρώτο ματς πως ένα λάθος μπορεί να αλλάξει την εικόνα του αγώνα. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με την υπόθεση της πρόκρισης. Μπορεί να αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να είναι υπέρ μας, να παίζουμε στην έδρα μας με την υποστήριξη του κόσμου μας, όμως χρειάζεται να δείξουμε προσοχή και σοβαρότητα για να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Στον επόμενο γύρο έγινε γνωστό πως αντίπαλος θα είναι η πορτογαλική Μαρίτιμο. Πως σου φάνηκε η κλήρωση;

«Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε τη ρεβάνς και τίποτα δεν είναι εύκολο. Από εμάς εξαρτάται η πρόκριση και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Εάν τα καταφέρουμε να περάσουμε, γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αντίπαλος και τότε θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα».

Οι φίλαθλοι του Αστέρα δεν μπόρεσαν να φτάσουν ως το Μπακού, αλλά σας περίμεναν στην Τρίπολη, έτσι;

«Όταν φτάσαμε στην Τρίπολη αργά το βράδυ της Παρασκευής, μας περίμεναν περίπου 50 άτομα για να μας υποδεχτούν. Εμείς το χαρήκαμε πολύ και μας δίνει δύναμη η αγάπη και η στήριξη του κόσμου. Παρά την κούραση, όλοι μας χαρήκαμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο παιχνίδι της Πέμπτης κι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για τον ευχαριστήσουμε».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved