Τσιώλης: «Νίκη με καλή απόδοση!»

Τσιώλης: «Νίκη με καλή απόδοση!»

Στις ιδιαιτερότητες  της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ίντερ Μπακού εστίασε Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας πως ο Αστέρας είναι μια επιθετική ομάδα που έχει σκοπό να συνδυάσει αποτέλεσμα και καλή απόδοση – Έμφαση στα τελειώματα και στην κυκλοφορία στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Αρκάδων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19/07) αναμέτρησης με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League, δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες, αναγνωρίζοντας πως η ομάδα του έχει δύσκολο έργο.  

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Οπωσδήποτε είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί η Ίντερ Μπακού είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και αν λάβουμε υπόψη ότι είναι το πρώτο φετινό μας παιχνίδι τότε είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. Η Ίντερ Μπακού παίζει συνδυαστικά, γρήγορα και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα έχουμε μια πολύ δύσκολη δουλειά».

Για την ποιότητα της Ίντερ Μπακού: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι ότι υπάρχει οργάνωση στο παιχνίδι τους».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι μια επιθετική ομάδα. Έχει αρκετούς κεντροεπιθετικούς παίκτες. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς αλλά με ιδιαιτερότητες γιατί θα παίξουμε σε συνθετικό χλοοτάπητα κάτι στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι».

Για το αποτέλεσμα που θα τον ικανοποιήσει: «Αυτό που σε ενδιαφέρει πρώτα σε ένα παιχνίδι είναι η νίκη. Αλλά πάντα έχει σημασία να έχεις και καλή απόδοση. Αν συνδυαστούν αυτά τα δύο είναι το ιδανικό. Η καλή απόδοση μπορεί να φέρει και τη νίκη».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Η Ίντερ Μπακού είναι μια ομάδα που παίζει καλά και εκτός έδρας, άρα θεωρώ ότι η πρόκριση θα κριθεί και στους δύο αγώνες».

Έμφαση στα τελειώματα και στην κυκλοφορία

Αργότερα, οι Αρκάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαϊκή προπόνηση στο πλαστικό χορτάρι του «Dalga Stadium», ρίχνοντας βάρος στα τελειώματα των φάσεων και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ποδοσφαιριστές, προπονητικό επιτελείο και Μπάμπης Σκορπίδας (γενικός αρχηγός), δεν παρέλειψαν να βγάλουν αναμνηστική φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Χρήστος Πιπίνης, αφού έλυσε κάποια προβλήματα με το διαβατήριό του (αφού υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία) μπήκε στο αεροπλάνο και θα φθάσει στο Μπακού με μία μέρα καθυστέρηση.

Σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο (καθώς δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας) τη θέση του στην αρχική 11άδα θα πάρει ο Φορμίκα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Αργεντινός θα είναι στη μεσαία γραμμή και ο Πιπίνης στο αριστερό άκρο της άμυνας.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved