Νταλγκλίς: «Ιδιαίτερη βραδιά»

Νταλγκλίς: «Ιδιαίτερη βραδιά»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, ελπίζει πως θα ζήσει άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο Άνφιλντ.

Μία από τις μεγάλες βραδιές του Άνφιλντ, ελπίζει πως θα αναβιώσει σήμερα (24/2) το απόγευμα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς, στην αναμέτρηση με τη Σπάρτα Πράγας. Ο Σκωτσέζος προπονητής μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για το παιχνίδι με τους Τσέχους, τονίζοντας πως σημασία έχει μόνο η πρόκριση.

«Το Άνφιλντ είχε κάποια αξέχαστα απογεύματα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές είναι πάντα ιδιαίτερες για πολλά κλαμπ, αλλά ειδικότερα για αυτό εδώ. Αύριο (σ.σ. σήμερα) το βράδυ είναι φανερό πως η ώρα έναρξης (18.00) είναι νωρίτερα από ότι έχουμε συνηθίσει και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο στους παίκτες να το συνηθίσουν, όπως και στους φιλάθλους. Αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα τους αποτρέψει στο να μας δώσουν την πλήρη στήριξή τους», ενώ σε ότι αφορά το παιχνίδι είπε:
«Η ευθύνη είναι σε μας να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά είμαστε συνηθισμένοι σ’ αυτό. Στο παρελθόν οι παίκτες μου το έχουν κάνει με επιτυχία, οπότε πρέπει να το συνεχίσουμε».

Για το αν θέλει να οδηγήσει τη Λίβερπουλ ως τον τελικό του Europa League, τόνισε:
«Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα). Δεν πρέπει να τρέχουμε τόσο. Όπως λέμε πάντα, το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό και να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε απ’ αυτό. Αυτό είναι όλο. Πάμε να παλέψουμε και να τα καταφέρουμε. Η Σπάρτα είναι μια δύσκολη ομάδα, το έδειξε την περασμένη εβδομάδα. Νομίζω ότι δεν θα είναι πολύ διαφορετική από τότε, αλλά ελπίζω να είμαστε εμείς διαφορετικοί. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά, αλλά είναι πιο σημαντικό να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα, γιατί αυτό θα την κάνει να αξίζει περισσότερο», ενώ για την δική του παρουσία στο… τιμόνι της Λίβερπουλ, τόνισε:

«Είμαι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ομάδας και παρότι ανυπομονώ και είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ σε μια ευρωπαϊκή βραδιά, θα είναι πιο διασκεδαστικό αν πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω πόσο διάστημα έχει περάσει από τότε που ανέλαβα, αλλά ήταν τρομερά διασκεδαστικό. Το να επιστρέφεις και να είναι στον πάγκο της Λίβερπουλ είναι μεγάλη τιμή και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω πολύ για να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα άλλο από σκληρή δουλειά και 100% αφοσίωση. Αν σταματήσουμε να το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα, αλλά τα παιδιά έχουν φερθεί πανέξυπνα ως τώρα», υπογράμμισε ο Νταλγκλίς, ο οποίος καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον γιό του Πολ, που του χάρισε δύο εγγόνια (δίδυμα):
«Του μίλησα χθες βράδυ. Φυσικά είναι χαρούμενος. Είναι η πρώτη φορά που σκόραρε δύο φορές σε ένα παιχνίδι!»



Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved