Βραδιά αμιγώς...ΠΑΟΚ!

Βραδιά αμιγώς...ΠΑΟΚ!

Το 0-1 του πρώτου αγώνα σην Τούμπα θέλει να ανατρέψει σήμερα (22/2, 19:00, ΑΝΤ1) στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ του Μάκη Χάβου κόντρα στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ την οποία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της φάσης των "32" του Europa League.

Ποδόσφαιρο αντάξιο μιας μεγάλης πρόκρισης καλείται να παίξει σήμερα (22/2) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και στις πολικές συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή στη Ρωσία. Στους -20 βαθμούς που αναμένεται να φθάσει και σήμερα ο υδράργυρος στον Λουζνίκι, ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει τη συνέχειά του στο θεσμό.

Σαλπιγγίδης δεξιά, "Μούσλι" κορυφή

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει τους ποδοσφαιριστές του σε έναν γνώριμο για τους ίδιους σχηματισμό. Με 4-4-1-1 αναμένεται να χτυπήσουν την ΤΣΣΚΑ με τον Ντάριο Κρέσιτς να φυλά τα καρέ του Δικεφάλου, στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, στο αριστερό ο Λίνο, στην τετράδα ως αμυντικό δίδυμο θα συμπληρώσουν οι Μρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Κοντρέρας.

Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα τοπθετηθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Αντρέ Βιεϊρίνια, στον άξονα οι Πάμπλο Γκαρσία-Σταύρος Τσουκαλάς, από μπροστά τους με επιτελικά καθήκοντα ο Βλάνταν Ίβιτς και στην κορυφή ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που επιστρέφει στην ενδεκάδα.


Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν αναμένεται να ξεκινήσει, χωρίς να αποκλείουμε φυσικά το ενδεχόμενο. Όμως, εάν θέλει να προστατευθεί, θα προτιμήσει να μην καταπονήσει και πάλι το εγχειρισμένο του γόνατο. Προφανώς θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν κριθεί αναγκαίο.

Τραυματίες παραμένουν οι Γιώργος Φωτάκης και Λούσιο Φιλομένο, όπως και οι Βαγγέλης Γεωργίου και Κώστας Σταφυλίδης, ενώ και ο Κώστας Χαλκιάς τέθηκε εκτός μάχης.

Θυμηθείτε τα σημαντικότερα απόσπάσματα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Μάκης Χάβος χθες (21/2).

"Αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πετυχαίνεις μεγάλα πράγματα"

Για το πολικό ψύχος ο τεχνικός του Δικεφάλου υπογράμμισε:: "Εκτός από τον αντίπαλο έχουμε να διαχειριστούμε και εξωγενείς παράγοντες, όπως ο συνθετικός τάπητας και το πολικό ψύχος. Εμείς σαν ομάδα κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να προετοιμαστούμε. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΤΣΣΚΑ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας".

Για το αν θα κάνει αλλαγές: "Ξέρουμε, ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Με τον Παναθηναϊκό κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τον Πανιώνιο κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι και με τη ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο 25λεπτο. Όταν έχουμε τη μπάλα αύριο θα κάνουμε επίθεση για γκολ και όταν δεν την έχουμε θα αμυνόμαστε".

Για το αν θα παίξει ο Βιτόλο: "Ξέρετε όλοι σας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι αποφασίσαμε να παίξει, αλλά για αύριο έχουμε κάποιες σκέψεις λόγω του χλοοτάπητα και του πολικού ψύχους".

Για το αν θα ρισκάρει αύριο: "Γενικώς στο ποδόσφαιρο αν δεν πάρεις ρίσκο δεν πετυχαίνεις μεγάλα πράγματα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θεωρώ ότι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε αύριο το παιχνίδι θα είναι ο ιδανικός".

Για το πιο δύσκολο κομμάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουν αύριο: "Το πρώτο είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου. Ειδικά, όταν πετυχαίνει μέσο όρο τέσσερα γκολ.


Υπάρχουν και οι άλλοι παράγοντες, αλλά εμείς αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι το αγωνιστικό κομμάτι και φυσικά τη δυναμικότητα της αντιπάλου ομάδας".

Συνταγή Τούμπας για ΤΣΣΚΑ

Ο Βαγκνερ Λοβ τέθηκε στη διάθεση του Λεοντίντ Σλούτσκι, χωρίς, όμως, να είναι σίγουρο ότι θα του δώσει ρόλο στο αρχικό σχήμα.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να είναι στην αποστολή αλλά όχι και στην ενδεκάδα, ενώ ο Κεϊσούκε Χόντα, πιθανότατα θα μείνει εκτός 18αδας, όντας ανέτοιμος.
Οι πληροφορίες θέλουν τον Ρώσο τεχνικό να συνεχίζει με τη φιλοσοφία της Τούμπας.

Ο Ακινφέεφ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο μπροστά του οι Βασίλι Μπερεζούτσκι και Ιγκνασέβιτς, δεξιά στην άμυνα ο Ναμπάμπκιν, αριστερά ο Σένικοφ.

Στη μεσαία γραμμή του 4-4-2 ο Μαμάφ και οΤζαγκόεφ (αντί του Σεμπεράς), δεξιά ο Τόσιτς και αριστερά ο Κάουνα. Στη γραμμή κρούσης οι δύο επιθετικοί Ντουμπιά και ο Νέσιντ.

Τί δήλωσε χθες (21/2) ο Λεοντίντ Σλούτσκι για τη διοργάνωση.

"Δεν έχουμε πλεονέκτημα", τόνισε ο Ρώσος προπονητής,παρότι φαβορί έχει χριστεί από την ημέρα που διεξήχθη η κλήρωση η ομάδα του στρατού.

Για το ποιοι θα παίξουν σήμερα: "Ο Βάγκνερ Λοβ κάνει προπόνηση μαζί με την ομάδα. Ο Κεϊσούκε Χόντα είναι καλά και έχει βελτιώσει και τη δύναμή του. Ωστόσο, το ποιός θα παίξει στην αρχική ενδεκάδα, δε μπορώ να το πω". Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στη διάρκεια του αγώνα: «Τέτοιες συνθήκες είναι πολύ κουραστικές για τους παίκτες. Όταν κάποιοι μιλούν για την ομάδα, η οποία παίζει σε συνθετικό χλοοτάπητα, λένε ότι δίνει ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι έτσι και υπάρχουν πολλά παραδείγματα για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα που είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, για παράδειγμαη Ρούμπιν Καζάν δεν είχε αυτό το πλεονέκτημα. Το παγωμένο γήπεδο επηρεάζει το ίδιο τις δύο ομάδες και δεν αυξάνουν ούτε μειώνουν τις πιθανότητες από καμία".

Για το αν περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ: "Τον έχουμε διαβάσει πολύ καλά και ξέρουμε για το πώς παίζει εντός και εκτός έδρας. Αλλά είναι δύσκολο να πούμε πώς θα επιλέξει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς. Σε όλα τα παιχνίδια που τον έχουμε δει, παίζει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Αλλά η αυριανή κατάσταση είναι δύσκολη. Δε νομίζω ότι ο αντίπαλος θα τρέξει να κάνει «απόσβεση» από το πρώτο λεπτό, αλλά μία αμυντική τακτική δεν είναι και η πλέον λογική σε ένα τέτοιο παιχνίδι".

Δεν είστε 11, είστε 1311...

Περίπου 1300 φίλοι του Δικεφάλου αναμένεται βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους σήμερα στο Λουζνίκι. Οι περισσότεροι έφθασαν την Κυριακή, την ημέρα δηλαδή που αφίχθη και η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα φθάνουν και οι τελευταίοι. Παρ' όλα αυτά το στάδιο αναμένεται να είναι σχεδόν άδειο. Παγωμένο τοπίο από κάθε άποψη, αφού περισσότεροι από 8.000-9.000 Ρώσων δεν θα δώσουν το "παρών"...

Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί 42χρονος Γάλλος, Λοράν Ντουαμέλ, με βοηθούς τον αδελφό του, Στεφάν και τον Κριστόφ Καπελί.



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved