«Μπάλα σε δύσκολες συνθήκες»

«Μπάλα σε δύσκολες συνθήκες»

Ο Λεονίντ Σλούτσκι στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα της Τρίτης(22-1), τόνισε ότι οι δύσκολες καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν και τις δύο ομάδες, ενώ δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα αγωνιστούν βασικοί οι Βάγκνερ Λοβ και Χόντα.

Για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι: «Μου άρεσε που λειτουργικά ήμασταν καλοί, αλλά η κούραση που βγάλαμε στο τέλος ήταν κάτι το φυσιολογικό και γίνεται στην αρχή της σεζόν. Μου άρεσε που αντιδράσαμε με σύστημα, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις ,παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος, αφού περιμέναμε να εφαρμόσουμε καλύτερα κάποια πράγματα για να νιώθουμε πιο άνετοι».

Για το ποιοι θα παίξουν αύριο (22/2): «Ο Βάγκνερ Λοβ κάνει προπόνηση μαζί με την ομάδα. Ο Κεϊσούκε Χόντα είναι καλά και έχει βελτιώσει και τη δύναμή του. Ωστόσο το ποιος θα παίξει στην αρχική ενδεκάδα δε μπορώ να το πω».

Για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αύριο: «Τέτοιες συνθήκες είναι πολύ κουραστικές για τους παίκτες. Όταν κάποιοι μιλούν για την ομάδα, η οποία παίζει σε συνθετικό χλοοτάπητα, λένε ότι έχει ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν είναι έτσι και υπάρχουν πολλά παραδείγματα για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα που είναι συνηθισμένη σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, για παράδειγμα η Ρούμπιν Καζάν δεν είχε αυτό το πλεονέκτημα. Το παγωμένο γήπεδο επηρεάζει το ίδιο τις δύο ομάδες και δεν αυξάνουν ούτε μειώνουν τις πιθανότητες από καμία».

Για το αν περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ: «Τον έχουμε διαβάσει πολύ καλά και ξέρουμε για το πως παίζει εντός και εκτός έδρας. Αλλά είναι δύσκολο να πούμε πως θα επιλέξει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς. Σε όλα τα παιχνίδια που τον έχουμε δει, παίζει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Αλλά η αυριανή κατάσταση είναι δύσκολη. Δε νομίζω ότι ο αντίπαλος θα τρέξει να κάνει «απόσβεση» από το πρώτο λεπτό, αλλά μία αμυντική τακτική δεν είναι και η πλέον λογική σε ένα τέτοιο παιχνίδι».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved