Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Η Ευρώπη παίζει μπάλα

Σημαντικά παιχνίδια και πλούσιο θέαμα αναμένεται να παρακολουθήσουμε και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/03) σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης, χωρίς να ξεχωρίζει ωστόσο κάποιο ιδιαίτερο νέρμπι στην κορυφή κάποιου πρωταθλήματος.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Μάλαγα που έχει «αναρριχηθεί» στην 4η θέση του πρωταθλήματος. Ντέρμπι... από τα παλιά στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», εκεί όπου η Σεβίλλη, ούσα στην 12η θέση με μόλις 37 βαθμούς, φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα. Τέλος, πλούσιο θέαμα αναμένεται να παρουσιάσουν η 7η στη βαθμολογία Αθλέτικ Μπιλμπάο και η 3η Βαλένθια, οι οποίες κοντράρονται στο «Σαν Μαμές».

Στην Πρέμιερλιγκ, η 29η αγωνιστική περιλαμβάνει παιχνίδια τα οποία θα διεξαχθούν και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Σημαντικότερο ματς της Κυριακής (18/03) είναι αυτό μεταξύ της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία φιλοξενείται από τη Γουλβς στο «Μολινό», τη στιγμή που οι γηπεδούχοι... καίγονται για βαθμούς. Το άλλο σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (21/03), εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Τσέλσι, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο μη ήττα των γηπεδούχων.

Στο Καμπιονάτο, το σημαντικότερο παιχνίδι γίνεται στο «Φρίουλι», καθώς η Ουντινέζε θα διασταυρώσει τα... ξίφη της με τη Νάπολι. Και οι δύο ομάδες έχουν από 46 βαθμούς, με τους «παρτενοπέι» να υπερτερούν στην ισοβαθμία και να βρίσκονται στην 4η θέση. Όσον αφορά στην κορυφή, η Μίλαν ταξιδεύει στο «Ένιο Ταρντίνι» για να αντιμετωπίσει την Πάρμα και η Γιουβέντους στην Φλωρεντία και στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να την φιλοξενήσει η Φιορεντίνα. Οι«ροσονέρι» έχουν πάρει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τη «Μεγάλη Κυρία» για την κατάκτηση του Σκουντέτο.

Στη Μπουντεσλίγκα, το δυσκολότερο έργο μοιάζει να έχει η πρωτοπόρος Ντόρτμουντ, η οποία υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Οι Βεστφαλοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η δεύτερη Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από τον... δικό μας, Ότο Ρεχάγκελ και τη Χέρτα. Οι Βαυαροί είναι σε... τρελή φόρμα μετά τις δύο συνεχόμενες «εφτάρες», ενώ οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Η τρίτη στη βαθμολογία Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ δοκιμάζεται από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη «Μπάι Αρίνα», ενώ η Σάλκε θέλει μόνο τη νίκη για να κρατηθεί στην τετράδα, αφού φιλοξενείται από την ουραγό Καϊζερσλάουτερν.

Τέλος, στο Σαμπιονά, οι πρωτοπόροι δεν αναμένεται να συναντήσουν δυσκολίες, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται από την αδύναμη Καέν, όπως και η Μονπελιέ από τη Νανσί. Στο «Ζοφρουά Γκισάρ» η 4η Σεντ Ετιέν με 46 βαθμούς, θα «μονομαχήσει» με την 7η Λιόν που έχει 43. Οι «Λιονέ» θέλουν να ανακάμψουν τις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να μην χάσουν το... τρένο της Ευρώπης.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved