Κληρώνει για τα προημιτελικά του Europa League!

Κληρώνει για τα προημιτελικά του Europa League!

Στη Νιόν της Ελβετίας, μία ώρα μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League, διεξάγεται η κλήρωση για την ίδια φάση του Europa League (14:00 LIVE Onsports).

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε... την έκπληξη και να αποκλείστηκε χθες (15/03) βράδυ, όπως επίσης και οι ομάδες του Μάντσεστερ, όμως οι ομάδες που έχουν βρεθεί ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες του θεσμού είναι έτοιμες να μάθουν το... ζευγάρι τους στο δρόμο για το Βουκουρέστι!

Στην Ιβηρική Χερσόνησο η... μερίδα του λέοντος!

Τρεις ομάδες από την Ισπανία θα μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τον αντίπαλό τους στην φάση των «8». Μάλιστα οι πιθανότητες είναι αρκετές, για να διεξαχθεί ένας ισπανικός... εμφύλιος. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο, αποκλείοντας της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με δύο νίκες, 3-2 στο Μάντσεστερ και 2-1 στο «Σαν Μαμές» δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στη διοργάνωση και είναι ικανή να πάρει μέχρι και το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό του Βουκουρεστίου. Η Βαλένθια, με παραστάσεις από το Champions League, είναι μια νέα ομάδα η οποία βγάζει πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της, ωστόσο παραμένει απρόβλεπτη. Νίκησε στη φάση των «16» την Αϊντχόφεν με 4-2 στην Ισπανία, ενώ στην Ολλανδία ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά το έχει χάσει την... αίγλη του παρελθόντος και τα μεγάλα ονόματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο. Προκρίθηκε άνετα επί της Μπεσίκτας με δυο νίκες, 3-1 στην έδρα της και 3-0 στην Τουρκία!

Η... επέλαση των Γερμανών!

Δύο ομάδες από τη Γερμανία έχουν κάνει... reserve στην σημερινή κλήρωση. Η Σάλκε πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Τβέντε, παρά την ήττα με 1-0 στην Ολλανδία. Στη Γερμανία όμως τα πράγματα άλλαξαν! Μεγάλη εμφάνιση από την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και νίκη με 4-1, έφεραν την πρόκριση στα προημιτελικά. Το Αννόβερο είναι η άλλη γερμανική ομάδα που θα βρίσκεται στη Νιόν, μετά την άνετη πρόκρισή της. Η... άτυχη αντίπαλος άκουγε στο όνομα Σταντάρ Λιέγης, η οποία δε μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Πήρε σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο ματς και στον επαναληπτικό έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση με 4-0.

Ολλανδική... τουλίπα!

Η Άλκμααρ, ένα πολύ «δεμένο» σύνολο, έκανε την... έκπληξη αποκλείοντας την Ουντινέζε, αφού πήρε τη νίκη με 2-0 στην Ολλανδία, ενώ στη ρεβάνς στο «Φρίουλι» παρά το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες από το 2' και με 2 γκολ στην... πλάτη στο 15', πήρε την πρόκριση παρά την ήττα με 2-1. Μπορεί να ακούγεται εύκολος αντίπαλος, όμως δεν είναι...

Παντού υπάρει ένας... Πορτογάλος!

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κρατάει την παράδοση ζωντανή! Οι πορτογαλικές ομάδες δίνουν με συνεχόμενες χρονιές το «παρών» στα μεγάλα... ραντεβού και η Σπόρτινγκ θα είναι εκεί. Μάλιστα κατάφερε να πάρει μια παλικαρίσια πρόκριση, απέναντι στους... αλαζόνες της Μάντσεστερ Σίτι. Νίκη με 1-0 στην Πορτογαλία και ήττα με 3-2 στο «Σίτι Οφ Μάντσεστερ», έφταναν για να πάρει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες.

Από το... παράθυρο η Μέταλιστ

Ανέλπιστη πρόκριση, και ας υποστήριξε ο προπονητής της Μίρον Μάρκιεβιτς, πως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσμα, πήρε χθες (15/03) βράδυ η Μέταλιστ Χάρκιβ. Οι Ουκρανοί είναι ίσως η πιο άναρχη ομάδα που συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη στιγμή, με δύο μπακ που παίζουν στη γραμμή του κέντρου και γενικότερα επιπόλαια ομάδα. Ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό στο Χάρκοβο και 2-1 νίκη στον Πειραιά την έφεραν στα προημιτελικά. Περίεργη ομάδα, δεν αποκλείεται με λίγη... περισσότερη τύχη να προχωρήσει ακόμα πιο πολύ!



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved