Κάνουν... check in για τους «8»!

Κάνουν... check in για τους «8»!

Λίγες ώρες απέμειναν για να μάθουμε τις οκτώ καλύτερες ομάδες που θα συνεχίσουν στο Europa League, καθώς σήμερα το βράδυ (15/3) διεξάγονται οι επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «16».

Στο «Σαν Μαμές» η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα προσπαθήσει να προστατέψει το υπέρ της 3-2 από το πρώτο ματς κόντρα στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπιέλσα έχει δύο προβλήματα να... λύσει, αυτά τωω Γιορέντε (ενοχλήσεις στο ισχύο) και του Ντε Μάρκος (εμπύρετη ίωση). Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκλείστηκε νωρίς από το Champions League και δεν θέλει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών κυπέλλων από τις αρχές Μαρτίου! Πολύ δύσκολο το έργο των Άγγλων, που για να προκριθούν θέλουν  νίκη μέσα στον «Λάκο των λεόντων». Νάνι και Τζόουνς είναι εκτός αποστολής.

Στην ίδια... μοίρα και η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, αφού η Σίτι ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία με 1-0. Εκτός για τους «πολίτες» θα είναι οι Κομπανί, Λέσκοτ, Ζαμπαλέτα και Μπάρι, με τους φιλοξενούμενους να μην αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ομάδα που κερδίζει δεν... αλλλάζει για τον Σα Πίντο, που προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα με τον πρώτο αγώνα.

Να υπερασπιστεί το ευρύ 4-2 του πρώτου αγώνα θέλει η Βαλένθια, η οποία αντιμετωπίζει την PSV Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Ο Φιλίπ Κοκού είναι πλέον στο... τιμόνι των γηπεδούχων, μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Επιστρέφει για τους Ολλανδούς ο Πίτερς μετά τον τραυματισμό του. Από την πλευρά των Ισπανών, ο Έμερι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπανέγκα και Κανάλες που είναι εδώ και καιρό εκτός, ενώ θα απουσιάσει και ο μπακ Μιγκέλ. Μεγάλο πλήγμα με τον Σολδάδο που είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή επιστρέφει ο αμυντικός Μαντούρο.

Δύσκολο έργο θα έχει η Μπεσίκτας, η οποία θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 του πρώτου αγώνα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Για τους Τούρκους είναι πθιανό να μην ξεκινήσεις ο Κουαρέσμα, ο οποίος είχε μιά αντιπαράθεση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ και ο Ερνστ είναι τιμωρημένος. Όσο για τους «ροχιμπλάνκος», ο Σιμεόνε δε θα μπορεί να υπολογίζει στους Τιάγκο, Ντιέγκο και Αντόνιο Λόπεζ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, στη Γερμανία το Αννόβερο υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης με τους γηπεδούχους να έχουν σαφές προβάδισμα μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Η άλλη βέλγικη ομάδα που βρίσκεται στους «16», η Άλκμααρ, φιλοξενείται από την Ουντινέζε στο «Φρίουλι», έχοντας στις αποσκευές της το 2-0 του πρώτου ματς που της δίνει το μεγάλο αβαντάζ. Τέλος, η Σάλκε υποδέχεται τη Τβέντε στο «Βέλτινς Αρίνα», χωρίς τον Ματίπ που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι, σε ένα ματς... ρευστό, καθώς το 1-0 της Τβέντε δίνει το προβάδισμα στους Ολλανδούς, χωρίς όμως να είναι καθοριστικό για την πρόκριση.

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των «18»:

Αθλέτικ Μπιλμπάο- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 20:00 (3-2)
Αννόβερο-Σταντάρ Λιέγης 20:00 (2-2)
Αϊντχόφεν-Βαλένθια 20:00 (2-4)
Ουντινέζε-Άλκμααρ 20:00 (0-2)
Μπεσίκτας-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:05 (1-3)
Σάλκε-Τβέντε 22:05 (0-1)
Μάντσεστερ Σίτι-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 22:05 (0-1)
Ολυμποιακός-Μέταλιστ 22:05 (1-0)



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved