Βάσια: «55-45 υπέρ του Ολυμπιακού»

Βάσια: «55-45 υπέρ του Ολυμπιακού»

Τον Ολυμπιακό έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση στους «8» του Europa League ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Ο «Βάσια» παραχώρησε δηλώσεις στον ουκρανικό Τύπο και μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μέταλιστ, τις βλέψεις του Ολυμπιακού στον θεσμό, αλλά και την προσοχή του κόσμου που είναι περισσότερο στραμμένη στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Βασίλη Χατζηπαναγή:

Για τις συνθήκες του αγώνα

«Οι καιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη Μέταλιστ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται με τέτοιο καιρό, αν και από όσα γνωρίζω, η Μέταλιστ έχει κυρίως λάτιν παίκτες στο ρόστερ της»
 
Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει κάθε ομάδα

«Ο Ολυμπιακός έχει μικρό προβάδισμα. Οι πιθανότητες είναι 55-45 υπέρ του. Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορύφωσή του και η ομάδα του Βαλβέρδε έχει βρει ρυθμό. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, έχοντας περάσει και στην πρώτη θέση».

Για το μειονέκτημα της Μέταλιστ

«Η Ρούμπιν έπαιξε με τον Ολυμπιακό προερχόμενη από μεγάλη διακοπή στο πρωτάθλημά της και ήταν εμφανές πως της έλειπαν παιχνίδια. Αυτό πιστεύω πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση. Το ουκρανικό πρωτάθλημα άρχισε ξανά μαζί με το ρωσικό. Η Μέταλιστ έπαιξε με τη Σάλτσμπουργκ, που όμως είχε κι αυτή διακοπή στην Αυστρία. Για τις ομάδες της άλλοτε Σοβιετικής Ένωσης είναι δύσκολο να φορμαριστούν μετά τη χειμερινή διακοπή. Το θυμάμαι από την εποχή που έπαιζα εγώ στη χώρα»

Για το πώς αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα το παιχνίδι

«Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ρούμπιν, στην Ελλάδα θεωρούν πως η Μέταλιστ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Το παιχνίδι αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο, αλλά όχι τόσο όσο το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό».

Για τις βλέψεις του Ολυμπιακού στο Europa League

«Ο Ολυμπιακός θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Europa League. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά μην περιμένετε να κάνει οικονομία δυνάμεων στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, παρότι το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο. Μετά το ματς με τη Μέταλιστ, παίζουν με τον Άρη και μετά τον επαναληπτικό αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό».

Για τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» που ξεχωρίζει

«Σε κάθε γραμμή έχει έμπειρους παίκτες. Στο κέντρο ξεχωρίζω τον Ιμπαγάσα και στην επίθεση τον Μιραλάς και τον Τζεμπούρ. Υπήρχε και ο Πάντελιτς, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας».



ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved