Το Onsports στην Τούμπα

Το Onsports στην Τούμπα

Το Onsports βρίσκεται στην Τούμπα και σας μεταφέρει το κλίμα,πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους «32» του Europa League.

Πανηγυρικό το κλίμα από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ περιμετρικά του γηπέδου, περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από την Τούμπα και σιγά σιγά θα αρχίσει να παίρνει τη θέση του στις εξέδρες.

20:25 Εφτασε στο γήπεδο της Τούμπας η αποστολή της ΤΣΣΚΑ χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα.

20:27 Ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη και μπαίνει στο γήπεδο. Η Θύρα 4 των φανατικών οπαδών αρχίζει να γεμίζει, ενώ αρκετός κόσμος βρίσκεται και στις υπόλοιπες θύρες.

20:29 Αρχίζουν και μπαίνουν στο γήπεδο και κάποιοι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ. Μάλιστα, μπροστά από τη Θύρα 8 έχουν αναρτήσει και κάποια πανό υπέρ της ομάδας τους.

20:30 Βγήκε η αποστολή της ΤΣΣΚΑ στον αγωνιστικό χώρο και έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι Ρώσοι πατάνε το χορτάρι της Τούμπας, καθώς έχουν κάνει ήδη μια προπόνηση.

20:31 Στο γήπεδο της Τούμπας έφτασε και το πούλμαν του ΠΑΟΚ.

20:41 Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν παρατηρητές της UEFA για την καθιερωμένη επιθεώρηση.

20:49 Αρκετά από τα πανό που έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι γραμμένα στα ρώσικα, προκειμένου να γίνονται κατανοητά από τον αντίπαλο.

20:58 Το κλίμα στις εξέδρες έχει αρχίσει να θερμαίνεται. Η Θύρα 4 έχει σχεδόν γεμίσει. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας αποδοκιμάζουν.

21:08 Ελάχιστες θέσεις έχουν μείνει κενές στις κερκίδες. Η Θύρα 4 είναι κατάμεστη, ενώ γεμάτες είναι και οι Θύρες των επισήμων.

21:16 Στον αγωνιστικό χώρο βγήκε μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ και κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, έτσι ώστε από στιγμή στιγμή οι ποδοσφαιριστές να βγουν στο γήπεδο και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους.

21:17 Ο Κώστας Χαλκιάς βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

21:19 Στο γήπεδο βγήκε και η αποστολή της ΤΣΣΚΑ για προθέρμανση και όπως ήταν αναμενόμενο αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

21:23 Εν μέσω αποθέωσης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και η αποστολή του ΠΑΟΚ για την προθέρμανσή της. Οι οπαδοί της ομάδας ανέμιζαν ασπρόμαυρες σημαίες που είχαν μοιραστεί έξω από το γήπεδο, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved