«Να μην υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ»

«Να μην υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο Τόμας Νέσιντ, ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ένας από τους πιο ελπιδοφόρους επιθετικούς της Ευρώπης έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Bobsoccer.ru» και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και την συνεργασία του με τους Βάγνκερ Λοβ και Ντουμπιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νέσιντ στο «Bobsoccer.ru»

-Πως αξιολογείς την ετοιμότητα της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν; Και η θέληση της ομάδας;

«Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και έτσι έχουμε κάθε λόγο για να πιστεύουμε ότι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θεωρώ ότι είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο. Η ικανότητα μας έτσι και αλλιώς δε μπορεί να χαθεί».

-Η ΤΣΣΚΑ έχει να παίξει δύο μήνες επίσημο παιχνίδι.


«Είναι αλήθεια αυτό. Αλλά στην προετοιμασία στην Ισπανία και στην Τουρκία, είχαμε κάποιες καλές εμφανίσεις και σε κάποιες στιγμές η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά».

-Η αναμέτρηση με τους Έλληνες είναι η πρώτη. Η κλήρωση είναι καλή για εσάς;


«Θα ήθελα η ΤΣΣΚΑ να πάρει τη νίκη πριν τη ρεβάνς και να νιώθουμε άνετα».

-Ο Βάγκνερ Λοβ δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα και μπορεί τα πρώτα του λεπτά με την ομάδα να είναι στη Θεσσαλονίκη, πιθανόν στη θέση του Ντουμπιά. Πως το βλέπεις εσύ αυτό;


«Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Για εμένα το μοναδικό θέμα είναι να βρίσκομαι στην ενδεκάδα και να μπορώ να συνεννοηθώ με τους συμπαίκτες μου, κάτι που γίνεται πάντα. Θέλω πάρα πολύ να μπω στο γήπεδο και να σκοράρω».

-Πόσο δύσκολο είναι να ανταγωνιστείς τους Βάγκνερ και Ντουμπιά;


«Η ΤΣΣΚΑ είναι ένα μεγάλο σωματείο και είναι φυσιολογικό να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε όλες τις γραμμές. Ο Βάγκνερ και ο Ντουμπιά είναι πολύ καλοί επιθετικοί. Προσπαθώ να προσφέρω στην ομάδα μου. Δουλεύω στις προπονήσεις για να κάνω μία καλή σεζόν».

-Η άποψη σου για τον ΠΑΟΚ;


«Έχουμε δει παιχνίδια του και έχουμε κάνει κάποια θεωρητικά μαθήματα. Παρατηρήσαμε ότι οι Έλληνες είναι μία ομάδα που κάνει σωστά τα βασικά μέσα στο γήπεδο. Χωρίς αμφιβολία θα έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Αν υποτιμήσουμε τον ΠΑΟΚ δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στη Μόσχα, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Φοβάστε την παγωνιά;


«Τώρα δεν το σκεφτόμαστε, γιατί όλες μας οι σκέψεις είναι στη Θεσσαλονίκη. Θα το συζητήσουμε κατά την επιστροφή μας στη Μόσχα».

-Πιστεύεις ότι η ΤΣΣΚΑ, έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μακριά στο EuropaLeague;

«Φυσικά, αλλά ο στόχος μας είναι το κάθε παιχνίδι και κοιτάμε μόνο τον επόμενο μας αντίπαλο. Αυτή η πρόκληση είναι να περάσουμε τον ΠΑΟΚ».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved