Στο Καζάν-ι του Φαλήρου «λιώνουν» και... Ρουμπίν-ια!

Στο Καζάν-ι του Φαλήρου «λιώνουν» και... Ρουμπίν-ια!

Με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:05, ΑΝΤ1 / Onsports) τη Ρουμπίν Καζάν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως παρακαταθήκη τη νίκη με 1-0 του πρώτου αγώνα, στο «Λουζνίκι», της Μόσχας και θέλουν το βράδυ της Πέμπτης (23/2) να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Το «συγκρότημα» του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, καθώς το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά. Πάντως, άπαντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Πειραιά γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, κάτι που ανέφερε και ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (22/2).

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία τους, με μία προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο «τσινγκούρι» κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μέγιερι, Χολέμπας και Ντιόγκο, του ανέτοιμου Φέισα, ενώ εκτός είναι και οι Ποτουρίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, με τους δύο τελευταίους να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Το μοναδικό… δίλλημα για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» είναι στην μεσαία γραμμή, ανάμεσα στους Μακούν και Ιμπαγάσα, καθώς ο Καμερουνέζος προέρχεται από τις δύο καλές εμφανίσεις με Ρουμπίν Καζάν και Πανιώνιο, όπου σκόραρε κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, ενώ ο Αργεντίνος είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες» από τον Κάρολ στον «άσο», τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο, στην άμυνα. Οι Ορμπάιθ και Μανιάτης θα είναι στο κέντρο, με τον Μιραλάς να κινείται από τα αριστερά, τον Φουστέρ στα δεξιά και τον Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης. Ο Βαλβέρδε, άλλωστε, περιμένει πολλά τόσο από τον σκόρερ του «Λουζνίκι» (σ.σ. Φουστέρ), όσο και από το «φονικό» δίδυμο της ομάδας του, δηλαδή τους Τζεμπούρ και Μιραλάς. Πολλά «μάτια» διαφόρων «κατασκόπων» θα είναι, άλλωστε, στραμμένα στον Γάλλο-Αλγερινό και στον Βέλγο επιθετικό των «ερυθρόλευκων». Το όνομα του Μιραλάς μάλιστα, ακούγεται έντονα εσχάτως στα βρετανικά νησιά, με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας!

Στην αντίπερα… όχθη, οι Ρώσοι ήρθαν στην Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν. Άλλωστε, όπως υποστήριξε ο Κούρμπαν Μπερντίεφ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, στόχος της Ρουμπίν είναι η πρόκριση, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο τρόπος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τουρκμένος προπονητής αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με σύστημα 5-4-1, το οποίο θα αλλάζει σε 3-4-3 όταν οι «βυσσινί» θα είναι στην επίθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ριζικόφ, έχοντας μπροστά του στην άμυνα τους Μποτσέτι, Νάβας και Σαρόνοφ. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Κούζμιν, με τον Ανσάλντι να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα. Οι Νεμόφ και Νάτσο θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί μέσοι, με τον Καραντενίζ από τα αριστερά και τον Ριαζάντσεφ από τα δεξιά να δίνουν βοήθειες στον Μάρτινς, ο οποίος αναμένεται να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Δείτε, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα Ολυμπιακός-Ρουμπίν Καζάν, μέσα από το γήπεδο του Onsports.



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved