Μπερντίεφ: «Θέλουμε την πρόκριση»

Μπερντίεφ: «Θέλουμε την πρόκριση»

Μοναδική σκέψη για τον Κούρμπαν Μπερντίεφ είναι η πρόκριση της Ρουμπίν Καζάν στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Τουρκμένος τεχνικός της ομάδας του Καζάν εμφανίστηκε χωρίς διάθεση για πολλά λόγια στη συνέντευξη Τύπου, υποστηρίζοντας πως θέλει την πρόκριση, χωρίς να τον ενδιαφέρει ο τρόπος που θα έρθει η νίκη. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, ο Κουρμπάν Μπερντίεφ μίλησε για:

Το αν η Ρουμπίν θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ: «Η μόνη λύση είναι να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Με ποιον τρόπο θα γίνει δεν έχει μεγάλη σημασία».

Το αν έχει στο μυαλό του κάποιες λύσεις για να μπορέσει να βρει τον τρόπο να περάσει τον Ολυμπιακό: «Έχω κάνει κάποια συγκεκριμένα πλάνα και θα δείξει ο αγώνας αν θα έχει θετικά αποτελέσματα».

Το αν έχει κάποια προβλήματα: «Ερωτηματικό είναι μόνο ο Ανσάλντι, η συμμετοχή του, δεν έχουμε άλλα προβλήματα».

Το αν τον προβληματίζει πως το γήπεδο έχει φυσικό χλοοτάπητα: «Όχι, θα παίξουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο».

Το αν θα επηρεάσει την ομάδα του η ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει η κερδκίδα καθόλου το παιχνίδι και αυτό που θέλουν να το κάνουν».

Το αν η Ρουμπίν θα παρουσιαστεί με διαφορετική τακτική: «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος».

Το αν θα έχει στην ενδεκάδα παίκτες που έλειπαν στο προηγούμενο ματς: «Δεν έχω ακόμα την ενδεκάδα. Θα το ξέρω λίγο πριν από τον αγώνα».

Το αν υπολογίζει κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού: «Όπως έχω πει, ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό σύνολο. Έχει κάποιους παίκτες που ξεχωρίζει, αλλά είναι καλός και στην επίθεση και στην άμυνα».

Το γεγονός πως ο Βαλβέρδε παρομοιάζεται με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα και ο Ολυμπιακός επικράτησε στο πρώτο ματς με τους Ρώσους, ενώ οι Ισπανοί πήραν τη νίκη στο τρίτο παιχνίδι: «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο».

Το αν η Ρουμπίν έχει δυνάμεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Φυσικά έχουμε τις δυνάμεις και θα το δείξουμε αύριο».

Βαλντέζ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Τους παίκτες της Ρουμπίν Καζάν εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Νέλσον Βαλντέζ. Ο Παραγουανός επιθετικός, υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρόκριση, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα ματς στα... πόδια του.

«Έχουμε 90 λεπτά να παίξουμε έξυπνο ποδόσφαιρο. Η βιασύνη ίσως δεν μας κάνει καλό», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νέλσον Βαλντέζ.

Για το γεγονός πως η Ρουμπίν δυσκολεύτηκε στο πρώτο ματς, υποστήριξε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και θα προσπαθήσουμε αύριο. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, γιατί είναι στα μέσα του πρωταθλήματος. Εμείς είχαμε ένα κενό διάστημα. Το αυριανό ματς είναι ξεχωριστό από αυτό της περασμένης εβδομάδας. Θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το σκοπό μας που δεν είναι άλλος από το να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Τέλος, για τις πιθανότητες πρόκρισης των Ρώσων, απάντησε: «Όπως δείχνει και το αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Η Ρούμπιν έχει την δυνατότητα για να καταφέρει αυτό που θέλει».




Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved