«Ζητώ συγγνώμη»

«Ζητώ συγγνώμη»

Ο αρχηγός του Άρη, Σέρτζιο Κόκε, μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου και ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόκε στον "ΑΡΗΣ FM":

«Εγώ ήθελα, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να μιλήσω στο ραδιόφωνο κι αυτό το κάνω για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα και να μην βγάζει κανείς διάφορες ιστορίες. Θα πω ότι όταν θέλεις να λέγεσαι άντρας αναγνωρίζεις τα λάθη σου και τα παραδέχεσαι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες και τον κόσμο. Σε μία δύσκολη στιγμή για μένα χθες πήρα μια απόφαση να αφήσω το ξενοδοχείο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού επιθετικού.

Εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αντίδραση αυτή υπογράμμισε: «Αυτό το οποίο θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι κανένας δεν μπορεί να καταλάβει την κατάστασή μου. Έχω παίξει ποδόσφαιρο σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Εϊμαι στην ομάδα πέντε χρόνια και δεν έλειψα από φιλικά στη Βουλγαρία, παιχνίδια κυπέλλου, παιχνίδια με μικρές ομάδες, που μας ταλαιπωρούσαν. Ποτέ δεν έθεσα εαυτόν εκτός ομάδας ακόμα και ως τραυματίας ή όταν είχα ίωση, ήμουν εκεί για να προσφέρω. Σκεφτείτε τώρα που υπάρχει ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα, όλοι κάνουν όνειρα και σκέφτονται την συμμετοχή τους. Ένιωσα πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν έμαθα ότι δεν θα ήμουν στην αποστολή μέσα στο παιχνίδι και οδηγήθηκα στο να πάρω αυτή την απόφαση», ανέφερε, ενώ συμπλήρωσε: «Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι είμαι άντρας, αναγνωρίζω το λάθος μου ζητάω συγγνώμη και σαν άντρας θέλω οι άνθρωποι που με ξέρουν και κατηγορούν να καταλάβουν τις συνθήκες που υπάρχουν. Πήρα την πρωτοβουλία επειδή καταλαβαίνω την κατάσταση και βγήκα στο ραδιόφωνο για να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη με το χέρι στην καρδιά».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Super-3 αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και ποτέ δεν θα επιτραπεί κάποιο περιστατικό να επηρεάσει την ηρεμία στο 'στρατόπεδο' του Άρη, με τον Κόκε να σημειώνει: «Είναι κατανοητό. Τα βίωσα και τα γνωρίζω. Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι ο Άρης είναι πάνω απ' όλα. Κανένας πάνω από την ομάδα. Όλοι έρχονται και φεύγουν, η ομάδα όμως είναι αυτή που μένει».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε να κερδίσουν οι «κίτρινοι» εκ νέου το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν: «Έχουμε επίγνωση πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό (σ.σ. Ατρόμητο) όπως και τα υπόλοιπα. Έχουμε μια διαφορετική εικόνα από τα ευρωπαϊκά με αυτά του πρωταθλήματος. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας και δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε συγκεντρωμένοι και το ίδιο αφοσιωμένοι σε κάθε αγώνα. Αν θέλουμε τόσο υπέροχα παιχνίδια σαν αυτά που δίνουμε σήμερα στην Ευρώπη γίνεται μόνο μέσω του πρωταθλήματος».

* Ο Σέρχιο Κόκε, νωρίς σήμερα το πρωί, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στη διοίκηση για το χθεσινό περιστατικό. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει δεν αποκλείεται στη διάρκεια της ημέρας να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved