«Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο και μπορεί να προκριθεί»

«Ο ΠΑΟΚ έχει μέταλλο και μπορεί να προκριθεί»

Δύο Έλληνες πιτσιρικάδες που αγωνίζονται στην Ουντινέζε με τη δεύτερη ομάδα της, ο τερματοφύλακας, Νίκος Γιαννακόπουλος και ο αριστερός μπακ-χαφ, Βασίλης Καραγκούνης, θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει τύχη απέναντι στην ιταλική ομάδα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», με τον Γιαννακόπουλο να τονίζει αρχικά: «Ήταν κάτι που όταν έγινε η κλήρωση δεν το πίστευα. Είναι κάτι διαφορετικό. Ευχαριστήθηκα που έπεσε αυτό το ζευγάρι, γιατί είναι δύο ομάδες που παίζουν το ίδιο παιχνίδι και έχουν καλούς παίκτες.

Θα κριθεί πώς θα αγωνιστεί η Ουντινέζε χωρίς τον Ντι Νατάλε και οι παίκτες που θα παίξουν, να κάνουν τη διαφορά. Με έχουν ρωτήσει οι Ιταλοί για τον ΠΑΟΚ και τους ανέφερα πως έχει αποδυναμωθεί ο κορμός με την αποχώρηση των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια. Πάντως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και αυτό δεν αλλάζει».

Όσο για την Ουντινέζε υποστήριξε: «Είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά είναι ικανοί παίκτες που μπορούν να τα καταφέρουν. Θυμούνται οι Ιταλοί τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να πάρουν μια μικρή ρεβάνς. Πάντως, πιστεύω ότι θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια.

Για να έρθω στη Ιταλία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο μάνατζερ μου, ο κ. Αποστολόπουλος και ενσωματώθηκα το περασμένο καλοκαίρι στη ομάδα. Είναι κάτι το μοναδικό αυτό που μου συμβαίνει. Μπορώ να παίξω άνετα στη Ουντινέζε. Εγώ βρίσκομαι από το καλοκαίρι εδώ, είμαι περισσότερο στη δεύτερη ομάδα».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα επί του ΟΦΗ και είναι σε καλή κατάσταση. Όμως οι παίκτες του δεν πρέπει να είναι ψηλωμένοι αλλά να φροντίσουν να παίξουν σοβαρά μέσα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καραγκούνης, υποστήριξε: «Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ιταλία. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Είναι κάτι το φανταστικό. Στην Ουντινέζε κοιτάνε πολύ σημαντικό το πώς θα αξιοποιήσουν τους νέους παίκτες.

Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες που επενδύει στο θέμα των νέων παικτών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά που πιστεύει ότι θα φανεί στο μέλλον. Δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής στην Ιταλία. Έμαθα και τη γλώσσα και όλα πάνε καλά.

Εγώ ήρθα από πέρυσι και έκανα προπονήσεις μαζί με τον Σάντσες που τώρα παίζει στη Μπαρτσελόνα. Έχω κάνει και προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Τους θαυμάζω πολύ, όμως μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο τους».

Όσον αφορά στο παιχνίδι, είπε: «Και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες. Ο ΠΑΟΚ έχασε κατά τη γνώμη μου τους δύο καλύτερους παίκτες του, τον Βιεϊρίνια και τον Κοντρέρας. Από την Ουντινέζε απουσιάζουν αρκετοί. Και οι δύο θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Άλλωστε έχουν και τα ίδια χρώματα, οι δύο ομάδες».

Κλείνοντας, ο νεαρός μεσοαμυντικός, τόνισε: «Με ρώτησαν πόσο κόσμο θα φέρει ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία. Φυσικά τους απάντησα πως θα έρθουν πάρα πολλοί.  Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι βλέπουν πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση των ομίλων ξεπερνώντας Ρούμπιν και Τότεναμ. Ο ΠΑΟΚ έχει όμως το μέταλλο και μπορεί να προκριθεί».



Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved