Μπόλονι: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί…»

Μπόλονι: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί…»

Απολαυστικός ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ουντινέζε.

Κάθε συνέντευξη Τύπου του Λάζλο Μπόλονι είναι απολαυστική. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, λοιπόν, μίλησε για το ματς της Πέμπτης (16/02) με την Ουντινέζε και δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον επιθετικό της ιταλικής ομάδας, Γκάμπριελ Τόργε να τον… πάρει τηλέφωνο, ενώ αναφέρθηκε και στα κοινά σημεία των δύο ομάδων, αλλά και στην κοινή πορεία με τον προπονητή των Ιταλών.

Αρχικά ο Μπόλονι δήλωσε: «Ήμασταν πολύ περήφανοι και πολύ χαρούμενοι όταν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο μας. Ήμασταν περήφανοι γιατί το να είμαστε μπροστά από ομάδες όπως η Τότεναμ και η Ρουμπίν Καζάν ήταν πραγματικά πολύ καλό. Και ήμασταν χαρούμενοι γιατί με τον τρόπο αυτό εξασφαλίσαμε ότι δε θα αγωνιστούμε με ομάδες που προέρχονται από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά όταν είδα ότι θα παίξουμε εναντίον της Ουντινέζε δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος, γιατί η ιδέα μου ήταν ότι εύκολα θα πετυχαίναμε κάποια άλλη ομάδα που θα μας έδινε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης.

Σχετικά με την παρουσία μας εδώ, σαφώς γνωρίζουμε την Ουντινέζε. Είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος και μία πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και αναγνωρισιμότητα. Κάποιοι από αυτούς παίζουν σε διάφορες εθνικές ομάδες και για το λόγο αυτό, εγώ αποφάσισα να σκεφτώ τη δική μας δουλειά και το δικό μας παιχνίδι. Και σκέφτομαι εμάς, γιατί και εμείς μπορούμε να είμαστε καλοί στον αγωνιστικό χώρο, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με αυτά τα όπλα να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα θέλαμε να μπορούμε να κρατάμε την τύχη μας στο αγώνα της Τούμπας στο δεύτερο παιχνίδι. Θα χρησιμοποιήσω τη στιγμή για να δώσω τα χαιρετίσματα μου στον Τόρζε (σ.σ. Ρουμάνος παίκτης της Ουντινέζε) και να του ευχηθώ να έχει λίγα ακόμα παιχνίδια με την Ουντινέζε. Και αν είναι λυπημένος μπορεί να με πάρει τηλέφωνο…»

Για το αν αλλάζουν τα σχέδια οι απουσίες της Ουντινέζε: «Η Ουντινέζε είναι μία ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Είδα ότι έπαιξε με την Ατλέτικο Μαδρίτης χωρίς τον Ντι Νατάλε και το έκαναν αυτό γιατί γνώριζαν ότι έχουν ιδιαίτερη δύναμη σαν ομάδα. Δε θα ήθελα καν να αναφερθώ στους παίκτες που εμείς δεν έχουμε παρόντες εδώ, γιατί παίζουν σε άλλες ομάδες τώρα και γιατί δύο από τους υπόλοιπους είναι τραυματίες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο».

Για το αν χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση η αμυντική διάταξη των Ιταλών: «Σίγουρα για το αν θα έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση δε θα ήθελα να μιλήσω τώρα για αυτό. Είμαι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο και μπορώ να σας πω ότι μπορούμε να παίξουμε οποιοδήποτε σύστημα στην άμυνα. Το σύστημα όμως δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό που θα αντιμετωπίσουμε γιατί δεν είναι τόσο συχνό, αλλά πιο μεγάλη σημασία έχουν οι κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο».

Για το αν θέλει την ισοπαλία και αν μίλησε με τον Μούτου: «Ναι και όχι…»

Για το αν αποδυναμώθηκε η ομάδα με την αποχώρηση του Βιεϊρίνια: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά πείτε μου εσείς ένα κλαμπ που μπορεί να κρατήσει όλους τους πολύ καλούς του παίκτες. Όλοι οι προπονητές και εγώ θέλουμε να έχουμε τους καλύτερους στη διάθεσή μας. Σίγουρα κάποια στιγμή θα έπρεπε να πουληθεί και αυτή ήταν η κατάλληλη. Από εκείνο το σημείο και μετά, παρότι ήταν ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς, ήδη έχουμε βρει μία-δύο λύσεις και δουλεύουμε για να δημιουργούμε παίκτες για το σύλλογο. Πιθανότατα αν μπορούσατε να μου δώσατε το τηλέφωνο του Τόρζε θα ήταν μία ακόμα καλή λύση…»

Για το γεγονός ότι το 2006 είχε αντικαταστήσει τον Γκουϊντολίν στη Μονακό και αν το βοηθάει αυτό για τον αυριανό αγώνα: «Ξέρετε ότι μεταξύ της Ουντινέζε και του ΠΑΟΚ μπορούμε να βρούμε κάποιες ομοιότητες. Για παράδειγμα και οι δύο ομάδες φοράνε ασπρόμαυρα. Και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα τους, βρίσκονται μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης θέσης. Και οι δύο προπονητές τους, έχουν κάνει το ίδιο λάθος στην καριέρα τους, για να υπογράψουν για τη θέση του προπονητή στη Μονακό, γιατί και οι δύο πιστεύαμε, ότι το να πας και να δουλέψεις σοβαρά σε ένα σύλλογο είναι αρκετό. Ξεχάσαμε ότι μάλλον το πιο σημαντικό στο σύλλογο δεν ήταν το ποιος θα παίξει, αλλά ποιος ήταν πρόεδρος στο συμβούλιο… Πάντως όπως και να έχει κρατάω πολύ καλές αναμνήσεις από τον κύριο Γκουϊντολίν, που είναι ένας μεγάλος κύριος. Είχα μιλήσει μαζί του, προτού υπογράψω και έκανα το ίδιο λάθος με εκείνον, δεν τον άκουσα, προφανώς και εκείνος δεν είχε ακούσει τους προηγούμενους. Πάντως ήταν και εκείνος πολύ ειλικρινής μαζί μου. Τα λόγια που μου είπε τότε δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αλλά του λέω ευχαριστώ. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μένα που θα τον δω για ακόμα μία φορά».

Διαβάστε ακόμα τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο



Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Ρέντη: Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς συγγενών των συλληφθέντων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved