Μαντσίνι: «Επικίνδυνο αποτέλεσμα»

Μαντσίνι: «Επικίνδυνο αποτέλεσμα»

Την άποψή του πως η «λευκή» ισοπαλία είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα, ενώ τόνισε πως ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο.

«Το είχα πει και χθες, ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί δεν ήταν καλός κι ο αγωνιστικός χώρος. Ο Άρης είχε 10 παίκτες πίσω από την μπάλα στο πρώτο μέρος, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ με τον Ντζέκο. Το 0-0 είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ ότι στο Μάντσεστερ θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να είχαμε σκοράρει ένα τέρμα, όπως και με την Μάντσεστερ (σ.σ. Γιουνάιτεντ) και με την Άστον Βίλα, αλλά δεν το κάναμε και πήγε όπως πήγε το παιχνίδι. Αν είχαμε σκοράρει ο Άρης θα έπαιζε με έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι καλό αλλά όχι τόσο όσο το 1-1. Έχουμε την ευκαιρία στην έδρα μας».

Όσον αφορά στην παρουσία του Έντιν Ντζέκο, ο τεχνικός ηγέτης των «πολιτών», υποστήριξε: «Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει καλύτερος αλλά είναι δύσκολο όταν παίρνεις μεταγραφή τον Ιανουάριο που χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς. Όσο για την βελτίωσή του, δεν μπορούμε να το πούμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά θα βελτιώνεται με τον καιρό».

Σε ερώτηση αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του από την χρήση φακών λέιζερ, απάντησε: «Από ότι είδα, υπήρχαν κάποια λέιζερ. Αυτό είναι εκπληκτικό».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε από τις πτέρυγες, υποστήριξε: «Δεν πήγε τόσο καλά ο Ράιτ Φίλιπς. Έκανε μόνο μία σέντρα προς τον Ντζέκο και πρέπει να εκμεταλλευτούν περισσότερο, αλλά δεν μπορούσε να γίνει καλό παιχνίδι, λόγω του γηπέδου».

Αναφορικά με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Άρη, δήλωσε: «Ήταν φανταστική ατμόσφαιρα, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεαστήκαμε. Η ομάδα έπαιξε καλά».

Για το γεγονός ότι ο Κάρλος Τέβες έμεινε μακριά από το γκολ, είπε: «Δεν είναι δυνατό να σκοράρεις σε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μόνο από τον Τέβες να σκοράρει. Πρέπει να το κάνουν κι άλλοι παίκτες».

Τέλος, για το ότι ο Άρης διατήρησε το αήττητο στη έδρα του, απάντησε: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Το γεγονός ότι ο Άρης είναι αήττητος, κάτι λέει. Έπαιξε καλή άμυνα και με την βοήθεια του κόσμου, δεν ηττήθηκε».

«Κλ. Βικελίδης»: Δημήτρης Πιπερίδης, Δήμητρα Τοκμακίδου



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved