Τσιρίλο: «Θέλω γκολ στο Φρίουλι»

Τσιρίλο: «Θέλω γκολ στο Φρίουλι»

Να πετύχει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της Ουντινέζε θέλει ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου του Βορρά» - «Θα έχει τη δυνατότητα το Ούντινε και η Ιταλία να μάθουν τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ», το μήνυμά του για τον κόσμο που θα βρεθεί στο «Φρίουλι».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 Fm» κι αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε για τους «32» του Europa League. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, θέλει να πετύχει ένα γκολ για να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει εμφάνιση ανάλογη με αυτή που έκανε απέναντι στην Τότεναμ στο Λονδίνο.

«Έχω κερδίσει πολλές φορές την Ουντινέζε, όταν έπαιζα στην Ιταλία. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, μπορεί να έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά όλοι είναι συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι. Όλοι περιμένουν το ματς αυτό», είπε αρχικά ο Μπρούνο Τσιρίλο ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις απουσίες των Ίσλα και Ντι Νατάλε που έχουν να αντιμετωπίσουν οι συμπατριώτες του.

«Σίγουρα, είναι σημαντικοί παίκτες, αλλά η Ουντινέζε είναι εξελίξιμη ομάδα. Είναι καλό για μας που δεν παίζουν, αλλά η ομάδα πρέπει να πάει εκεί και να είναι συγκεντρωμένη, να έχει πάθος, και να κάνει κάτι καλό», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε την καλή πορεία και το αήττητο που έχουμε στο Γιουρόπα και να μην γνωρίσουμε την ήττα. Είναι δυο διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με τα προηγούμενα. Θέλουμε πάντως να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ευρώπη».

Ο Τσιρίλο στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις ομοιότητες που έχει ο αγώνας με την Ουντινέζε σε σχέση με αυτόν κόντρα στην Τότεναμ, λέγοντας: «Ελπίζω, το εύχομαι, να γίνει ένα ματς όπως με την Τότεναμ, αν η ομάδα πάει με την ίδια νοοτροπία, με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και θα πάμε για κάτι καλό την Πέμπτη».

Όσο για την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, ανέφερε: «Δείξαμε δύο εξίσου καλά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα. Η ομάδα έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, δεν είχε καμία ευκαιρία ο ΟΦΗ. Στο δεύτερο θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, δεν παίζαμε όμως μόνοι μας. Στο δεύτερο ο ΟΦΗ είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι λογικό. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που φύγαμε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς».

Για το ντέρμπι με τον Άρη, σχολίασε: «Το μυαλό μας τώρα είναι στο ματς με την Ουντινέζε. Είναι μεγάλο γεγονός για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα σπέσιαλ παιχνίδι. Μετά θα ασχοληθούμε με τον Άρη. Ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο και για μας αυτό το ντέρμπι. Αυτήν την βδομάδα μας περιμένουν δύο σημαντικά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν έχει βάλει στοίχημα με κάποιο φίλο του από την Ιταλία για τον αγώνα της Πέμπτης, είπε: «Δεν παίζω στοίχημα. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον φίλο μου στην Ιταλία. Όλοι οι φίλοι μου πάντως στην Ιταλία είναι μαζί μου και υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ, παρότι η Ουντινέζε είναι ιταλική ομάδα».

Ενώ για την απουσία του Κοντρέρας τόνισε: «Έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια μεγάλη προσωπικότητα. Εύχομαι κάθε καλό στον Πάμπλο. Σίγουρα θα εύχεται και αυτός το καλό του ΠΑΟΚ».

Επίσης, για την ευχή του για το παιχνίδι ανέφερε: «Μακάρι να σκοράρω…»

Τέλος, αναφερόμενος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Ξέρω ότι δε θα είμαστε μόνοι στο Ούντινε, γιατί θα έρθουν πολλοί οπαδοί μας. Θα έχει τη δυνατότητα το Ούντινε και η Ιταλία να μάθουν τι εστί κόσμος του ΠΑΟΚ»



Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved