Βαλντέζ: «Έχει αξία ο Ολυμπιακός»

Βαλντέζ: «Έχει αξία ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Νέλσον Βαλντέζ σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο επιθετικός της Ρούμπιν Καζάν, μίλησε στην «Real» ενόψει της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» την Τρίτη (14/2) για την φάση των «32» του Europa League. Ο Παραγουανός άσος φάνηκε αρκετά «διαβασμένος», σε σημείο που… ξεπερνάει έναν σκάουτερ, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Νέλσον Βαλντέζ, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα. μια ομάδα Champions League. Τον κατατάσσω στους μεγάλους της Ευρώπης. Παίζει κάθε χρόνο στο Champions League και κερδίζει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι έχει αξία».

Και συνέχισε: «Είδα τα ματς του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, την πρώην ομάδα μου. Είδα όλο το ματς της Γερμανίας, όπου ήταν πολύ καλός. Δεν άξιζε να χάσει. Νομίζω ότι έπρεπε να πάρει την ισοπαλία. Είδα και πολλά στιγμιότυπα από το ματς στον Πειραιά. Ήταν εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός. Κέρδισε 3-1 με μεγάλη άνεση. Γενικότερα, η παρουσία του στο Champions League έδειξε πολλά. Μας δείχνει ότι πρέπει να τον σεβόμαστε πολύ και να περιμένουμε πολύ δύσκολα ματς για το Europa League».

Αναφορικά με τις γνώσεις του γύρω από την ομάδα του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Υπάρχει ο Μέλμπεργκ στην άμυνα του Ολυμπιακού. Είναι ένας σπουδαίους παίκτης, ένας σπουδαίος αμυντικός. Είναι έμπειρος, δυναμικός και δύσκολο να τον περάσεις. Υπάρχει φυσικά και ο Αργεντινός, ο Ιμπαγάσα. Μεγάλη ποιότητα. Νομίζω όμως, πως το σημαντικότερο τον Ολυμπιακός δεν είναι ότι 2-3 ή παραπάνω καλούς παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι, απ’ όσα είδα στο Champions League, είναι ομάδα. είναι ένα πολύ καλό σύνολο που πιέζει και σου δημιουργεί προβλήματα, ενώ αν του δώσεις χώρο θα σε… τιμωρήσει. Και το ματς της Τρίτης και ο αγώνας στο Καραϊσκάκη, που θα είναι ακόμα πιο δύσκολος λόγω και της ατμόσφαιρας, θα είναι σαν τελικοί».

Για το αν το κρύο θα είναι πλεονέκτημα για την Ρούμπιν, απάντησε: «Ναι, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μου. Μην ξεχνάτε όμως, πως υπάρχουν και παίκτες της Ρούμπιν, όπως εγώ που επίσης δεν έχουμε συνηθίσει. Για μένα (γελάει) μόνο ευχάριστο δεν είναι το να παίζουμε σε τέτοιες συνθήκες. Δεν είμαι Ρώσος, από την Παραγουάη είμαι και προτιμώ τη ζέστη, όχι το κρύο».

Τέλος, μίλησε για το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» το καλοκαίρι που δεν προχώρησε σε «γάμο»: «Ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν προχωρήσαμε. Όπως είχα πει, μου άρεσε η προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου στην ελληνική ομάδα. Δεν έγινε όμως και τώρα ήρθαν έτσι τα πράγματα και είμαστε αντίπαλοι, αυτή είναι η ζωή».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved