Το Onsports στο «Κλ. Βικελίδης»

Το Onsports στο «Κλ. Βικελίδης»

Στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι για το Europa League. Το Onsports βρίσκεται στο «Κλ. Βικελίδης» και σας μεταφέρει το κλίμα.

18:39 Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του ματς, καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές.

18:18 Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι βγήκαν για την προθέρμανσή τους και αποδοκιμάστηκαν. Οι Άγγλοι κατευθύνθηκαν στην Θύρα 4 που φιλοξενούνται οι οπαδοί της Σίτι και τους χειροκρότησαν.

18:15 Την αποθέωση από τους οπαδούς του Άρη γνώρισαν οι παίκτες της ομάδας που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμά τους.

18:07 Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, έχει επιλέξει τους: Σηφάκη, Νέτο, Ρονάλντο, Τόχα, Φατί, Μίτσελ, Μπομπαντίλα, Λαζαρίδη, Βανγκέλι, Πρίττα και Σακάτα.

Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, προτίμησε τους: Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ράιτ-Φίλιπς, Ντζέκο, Κολάροφ, Μπόατενγκ, Μπάρι, Σίλβα, Κόλο Τουρέ, Γιάγια Τουρέ και Τέβεζ.

18:06 Ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Μάρκος Βελλίδης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή τους και αποθεώθηκαν από τους οπαδούς του Άρη.

18:00 Οι πορτιέρο της Μάντσεστερ βγήκαν για το ζέσταμά τους και αποδοκιμάστηκαν έντονα.

17:40 Οι «κίτρινοι» πάτησαν για… πρώτη φορά τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για την… βόλτα.

17:35 Την πρώτη τους… αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο του Άρη έκαναν οι παίκτες των Άγγλων, οι οποίοι και αποδοκιμάστηκαν.

17:30 Η αποστολή του Άρη έφτασε στο «Κλ. Βικελίδης».

17:28 Το «πέταλο» που φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, στην Θύρα 3 έχει αρχίσει να γεμίζει σιγά σιγά. Μάλιστα, οι οπαδοί των «κίτρινων», ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για την έναρξη της αναμέτρησης.

17:25 Έφτασε στο «Κλ. Βικελίδης» η αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι.

17:20 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαριλάου. Γεμάτη από κόσμο είναι η «Αλεξάνδρου Παπαναστασίου», έξω από το γήπεδο, όπου… υποδέχεται τους φιλάθλους του Άρη.

17:15 «Δρακόντεια» είναι τα μέτρα ασφαλείας στο «Κλ. Βικελίδης», όπου δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν δημιουργήσει «νεκρές» ζώνες για την προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων.

17:00 Οι πρώτοι οπαδοί της Μάντσεστερ βρίσκονται στις εξέδρες του γηπέδου στην Θύρα 4.

Καταθέτουν στεφάνι οι οπαδοί της Σίτι

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο που υπάρχει στην Θύρα 3.

Χαλάρωμα στο Νέο Ρύσιο

Με προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς, στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο, ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (15/02) η προετοιμασία της Μάντσεστερ για τον αγώνα με τον Άρη.

Την Δευτέρα (14/02) η αποστολή των Άγγλων βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», κάνοντας μόνο μια αναγνωριστική… ματιά στο γήπεδο του Άρη. Την αποστολή «συνόδευαν» 40 δημοσιογράφοι από την Αγγλία.

Όλα κύλησαν ομαλά

Μετά την ένταση που δημιουργήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14/02) στα Λαδάδικα, μεταξύ οπαδών της Σίτι και θαμώνων μαγαζιών της περιοχής, είχαμε… νηνεμία. Τόσο το βράδυ της Δευτέρας, όσο και το πρωί της Τρίτης, όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο κύριος όγκος των οπαδών της Μάντσεστερ έμεινε σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το πρωί της Τρίτης τους βρήκε στην Αριστοτέλους και στους δρόμους στο κέντρο της πόλης, ενώ γύρω στις 16:00 είχαν δώσει ραντεβού στο Λευκό Πύργο, απ’ όπου ξεκίνησαν για το «Κλ. Βικελίδης» με τρία ναυλωμένα πούλμαν.

«Κλ. Βικελίδης»: Δημήτρης Πιπερίδης, Δήμητρα Τοκμακίδου



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved