Ο Άλαν Τζαγκόεφ στο Onsports

Ο Άλαν Τζαγκόεφ στο Onsports

Ο επιθετικός μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Άλαν Τζαγκόεφ ιεραρχεί μέσω του Onsports ως αποκλειστικό στόχο της ομάδας του για το ματς του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Αποκαλύπτει την χαρά του για την «καυτή Τούμπα», αναφέρει το «μικρό» πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ και πως διαβάζει συνεπαρμένος ελληνική ιστορία…

Στα τέλη του 2008 η Ρεάλ Μαδρίτης συνωστιζόταν στην ουρά των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του Άλαν Τζαγκόεφ, τον οποίο ήθελε να κάνει ηγέτη της Τσέλσι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Τζαγκόεφ ήταν μόλις 18 ετών και η φήμη του είχε απλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Σήμερα στα 20, έπειτα από μερικούς μικροτραυματισμούς, όπως αυτός που τον ταλαιπωρεί αυτή την εποχή, ο μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραμένει «δημόσιος κίνδυνος» για τους αντίπαλους. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την ατυχία να τον αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη στον πρώτο αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ στην κατάμεστη Τούμπα, που ενδεχομένως να προκαλεί τρόμο σε πιτσιρικάδες όπως ο Τζαγκόεφ.

«Δεν με προβληματίζει καθόλου το γεγονός της καυτής ατμόσφαιρας» αποκαλύπτει στο Onsports ο Τζαγκόεφ. «Αντιθέτως μου αρέσει να παίζω σε τέτοια γήπεδα, με «καυτή ατμόσφαιρα», όπως συνέβη στο παρελθόν σε ματς εναντίον της Μπεσίκτας και της Μάντσεστερ.  Όταν αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα βρίσκεσαι πάντα σε εγρήγορση ενώ αμέσως το ματς αποκτά έναν πιο ενδιαφέρον χαρακτήρα».

Η σιγουριά για πρόκριση

Ο Τζαγκόεφ μοιάζει σίγουρος για το ματς της Πέμπτης, παρότι όπως ομολογεί δεν γνωρίζει την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ. «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε αν και για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι προπονητές μας έχουν μελετήσει ενδελεχώς τα τελευταία παιχνίδια της ελληνικής ομάδας και θα μας ενημερώσουν για αυτά».

Σε «χειμερία νάρκη» για περίπου ένα τρίμηνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μειονεκτεί σε βάρος του ΠΑΟΚ, που έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό με τα συνεχή ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Ίσως ο ΠΑΟΚ να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα για αυτόν τον λόγο, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποδειχθεί καθοριστικό. Από την άλλη πλευρά ξεκουραστήκαμε αρκετά έπειτα από την περσινή σεζόν, πραγματοποιήσαμε μια καλή προετοιμασία και έτσι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση».

Το γκολ, ο Ολυμπιακός και η ελληνική κουζίνα

Τα προβλήματα για τον Λεονίντ Σλούτσκι είναι αρκετά εν όψει του ματς της Πέμπτης αλλά όπως αποκαλύπτει στο Onsports ο Τζαγκόεφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό, θα αγωνιστεί κανονικά. «Διαθέτουμε μια μεγάλη ομάδα και αν κάποιος είναι τραυματίας έχουμε αρκετούς άλλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Ελπίζω οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης. Ο Βάγκνερ Λοβ, ο Γκονσάλες και εγώ είχαμε μικροτραυματισμούς αλλά πλέον είμαστε καλά. Προσωπικά πέρασα μερικές ημέρες στην Μόσχα εξαιτίας του τραυματισμού μου, αλλά πλέον είμαι καλά και ταξίδεψα στην Τουρκία για να ενσωματωθώ με την υπόλοιπη ομάδα», η οποία διαπνέεται από αισιοδοξία, όπως ισχυρίζεται ο Τζαγκόεφ, όταν ερωτάται για τον σκοπό της ρωσικής ομάδας την Πέμπτη.

«Έχουμε μόνο έναν στόχο. Να κερδίσουμε το παιχνίδι και για αυτό θα πρέπει να σκοράρουμε» λέει με ψυχρή αυταπάρνηση, ο Ρώσος μεσοεπιθετικός που από ελληνικές ομάδες έχει εκτιμήσει τον: «Ολυμπιακό, που αγωνίστηκε καλά ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Φυσικά θυμάμαι την εθνική σας ομάδα που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παράδοση και είναι το πλέον δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα».

Μια χώρα που θα:« επισκεφτώ για πρώτη φορά. Γνωρίζω ότι η χώρα σας έχει μεγάλη ιστορία και με συναρπάζει να διαβάζω για την ιστορία της.Έχουμε μια ρήση στην Ρωσία. «Τα πάντα βρίσκονται στην Ελλάδα» και ελπίζω να αποδειχθεί αλήθεια. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την ελληνική κουζίνα, για την οποία έχω ακούσει πάρα πολλά. Ελπίζω μετά την επίσκεψη μου να έχω αγαπημένο ελληνικό φαγητό και ποτό»…

Ο Άλαν Τζαγκόεφ στο Onsports



Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved