Βαλβέρδε: «Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Βαλβέρδε: «Θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση»

«Ανοικτά» χαρακτήρισε τα παιχνίδια με την Ρούμπιν Καζάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, μετά την κλήρωση των «32» του Europa League, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, τονίζοντας πως οι Ρώσοι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, κάτι που είδε και στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τη χαμηλή θερμοκρασία που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα του Πειραιά. Οι δηλώσεις του Ίβηρα προπονητή φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Ποιες οι πρώτες σας σκέψεις με το που ακούσατε την Ρουμπίν Καζάν;

«Η πρώτη σκέψη ήταν ότι θα κρυώναμε πολύ (γέλια). Το δεύτερο είναι ότι πρόκειται για έναν ανοικτό προκριματικό. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Επίσης θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες με το μεγάλο ταξίδι, με τον δύσκολο καιρό. Ειδικά εκείνη την εποχή θα έχει ασυνήθιστες θερμοκρασίες για εμάς. Όμως εμείς θα προετοιμαστούμε και θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γνωρίζετε κάποια πράγματα για την Ρουμπίν; Την είδατε στα ματς με τον ΠΑΟΚ;

«Έχω δει το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ στην Ρωσία. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλό παιχνίδι εκεί, εκτός από κάποια διαστήματα που η Ρουμπίν πίεσε πάρα πολύ. Είναι μία ομάδα που είναι πολύ γρήγορη και δυνατή. Έχει παίκτες όπως τον Σέζαρ Νάβας, τον Νέλσον Βαλντές, τον Καραντενίς, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας και συνθέτουν ένα καλό σύνολο».

Το γεγονός ότι θα έχει διακοπή το ρωσικό πρωτάθλημα, είναι θετικό για τον Ολυμπιακό;

«Θα μπορούσε να είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, αν και εμείς θα πρέπει να παίξουμε αυτά τα ματς τον Φεβρουάριο που έχουμε ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ και θα έχουμε μεγάλη κούραση από τα ματς του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως το πώς θα πάει το πρώτο ματς εκεί, για να κοιτάξουμε και την ρεβάνς».

Δεδομένου ότι γνωρίζετε και τον επόμενο αντίπαλο, αν και εφόσον περάσετε την Ρουμπίν, πιστεύετε ότι μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά στη διοργάνωση;

«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την επόμενη φάση, αν δεν περάσουμε την Ρουμπίν Καζάν. Θυμάμαι ότι πριν από δύο χρόνια παίζαμε με την Σεντ Ετιέν και άκουγα που έλεγαν ότι ο επόμενος αντίπαλός μας θα ήταν η Μίλαν. Οπότε ας μην μιλάμε καλύτερα για αυτό. Όχι τίποτε άλλο. Δεν είχε περάσει ούτε η Μίλαν τότε!».

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο, πατώντας ΕΔΩ.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved