Βαλβέρδε: «Θέλαμε να αποφύγουμε την Ρούμπιν»

Βαλβέρδε: «Θέλαμε να αποφύγουμε την Ρούμπιν»

Να αποφύγει την Ρούμπιν Καζάν ήθελε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς τη θεωρεί πολύ καλή ομάδα, με εμπειρίες από το Champions League, ενώ τόνισε πως μειονέκτημα αποτελεί το κρύο που θα συναντήσει η ομάδα του. Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε πως ίσως λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού το γεγονός ότι δεν θα έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

«Δεν ήθελα να κληρωθούμε με την Ρούμπιν. Είναι δυνατή ομάδα με εμπειρία από αγώνες Champions League. Εκείνες τις ημέρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το πολύ κρύο και δεν ξέρουμε πως θα αντεπεξέλθουμε. Θέλαμε να αποφύγουμε την Ρούμπιν. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτή τη φάση. Σίγουρα όμως έχουμε το πλεονέκτημα ότι θα παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Μαζί με τον ΠΑΟΚ απέκλεισαν την Τότεναμ. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή ομάδα, αλλά δεν υπάρχουν φαβορί», είπε αρχικά για την Ρούμπιν Καζάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Για το αν είδε την Ρούμπιν στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Είδα μόνο το εκτός, όπου ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά. Εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να μελετήσουμε την Ρούμπιν στα παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι στιγμής».

Μιλώντας για τους αντιπάλους που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση, τη Σάλτσμπουργκ ή την Μέταλιστ, σε περίπτωση που αποκλείσει την Ρούμπιν Καζάν, ο Βαλβέρδε είπε: «Με την Σάλτσμπουργκ δεν έχω καλή εμπειρία, καθώς με την Βιγιαρεάλ είχα χάσει και τα δύο παιχνίδια όταν την είχα αντιμετωπίσει. Την Μέταλιστ την ξέρω από την πρώτη μου θητεία στον Ολυμπιακό. Είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα. Επικίνδυνη στην έδρα της. Θα είναι δύσκολα και με τους δύο. Δεν χρειάζεται να μας απασχολεί αυτό τώρα. Προέχει η Ρούμπιν. Πάντως, θα μου άρεσε να παίζαμε με πιο δυνατή ομάδα, τη Σίτι ή την Γιουνάιτεντ».

Για το τι θα πει στους παίκτες του, ο Ισπανός τεχνικός είπε αστειευόμενος: «Θα αρχίσω να ψάχνω για χοντρά μπουφάν και τέτοια πράγματα».

Όσον αφορά στις καλές εμφανίσεις που έκανε ο Ολυμπιακός στο Champions League και αν μπορεί να τις συνεχίσει στο Europa League, είπε: «Πρέπει να ανησυχήσουμε για όλους τους αντιπάλους. Αυτό έγινε και στο Champions League. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στη συνέχεια».

Τέλος, για το αν αποτελεί πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι η Ρούμπι θα προέρχεται από αγωνιστική απραξία, τόνισε: «Ίσως είναι καλό για μας. Εμείς θα έχουμε κούραση από το πρωτάθλημα. Θα δούμε αν θα είναι κάτι που θα επηρεάσει. Είναι νωρίς ακόμη να πούμε κάτι τέτοιο. Μπορεί να επηρεάσει. Εμείς δεν είχαμε παίξει καλά με τη Μαρσέιγ, για αυτό είχαμε χάσει. Εξαρτάται από την απόδοση που θα έχουμε. Αν κάνουμε καλό ματς. Δεν πρέπει να είμαστε σε κακή μέρα. Το να κάνουμε καλό ματς, σημαίνει ότι πρέπει να σκοράρουμε εκτός έδρας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved