Γεωργιάδης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Γεωργιάδης: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Ουντινέζε και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πριν την κλήρωση πως δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση για κάποιον αντίπαλο, ωστόσο τόνισε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πάρει το εισιτήριο για τους «16» του Europa League και στη συνέχεια να κοιτάξει πιο μακριά στο θεσμό.

«Θα μπορούσε να είναι καλύτερος αλλά και χειρότερος ο αντίπαλος. Τίποτα δε θα κριθεί σε έναν αγώνα, υπάρχουν δύο παιχνίδια. Είναι καλή κλήρωση. Όποιος δείξει μεγαλύτερη σοβαρότητα θα πάρει την πρόκριση και θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο άσος του «δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για τον αντίπαλο (Άλκμααρ ή Άντερλεχτ) της φάσης των «16», ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: «Σίγουρα είναι μια πολύ καλή κλήρωση μπορώ να πω. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ομάδα, αλλά η επόμενη φάση μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο γιατί δε θα βρούμε μπροστά μας κάποια μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ ή η Πόρτο. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, να πάμε στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε»

Για τα δυο γκολ που είχε βάλει στην Ουντινέζε πριν τρία χρόνια, τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό με τον Πανσερραϊκό τη χρονιά που ανεβήκαμε. Τους κερδίσαμε 4-1 κι είχα σκοράρει δυο φορές σε εκείνο το παιχνίδι. Εύχομαι να το επαναλάβω».

Ενώ για τα συναισθήματά του στο άκουσμα του αντιπάλου, σχολίασε: «Δεν ήταν και η πιο δυνατή ομάδα που μπορούσαμε να πέσουμε. Αποφύγαμε τις πιο δυνατές ομάδες που υπήρχαν, έχουμε δείξει τις δυνατότητες που έχουμε φέτος στο Europa League. Θετικό για εμάς είναι πως παίζουμε εκτός έδρας το πρώτο ματς.. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ικανότητά μας στις αντεπιθέσεις στο πρώτο παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει κλειστά, ανέφερε: «Ένας λόγος που πάμε καλά είναι πως μας υποτιμούν οι αντίπαλοι, παίζουμε κλειστά και καταφέρνουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Η Ουντινέζε είναι πολύ καλή ομάδα σίγουρα, πάει καλά και στο πρωτάθλημα αλλά εμείς θα παίξουμε για την πρόκριση».

Για το αν ο αντίπαλος της επόμενης φάσης δίνει μεγαλύτερο κίνητρο, είπε: «Προσπάθεια θα καταβάλουμε ούτως ή άλλως. Τη μεγαλύτερη που μπορούμε. Σίγουρα είναι κίνητρο το να περάσουμε την Ουντινέζε και να βρούμε έναν βατό αντίπαλο και στον επόμενο γύρο. Υπήρχαν πολύ δυνατές ομάδες, τις αποφύγαμε κι εκεί, και αρχικά θα δούμε τι θα κάνουμε με την Ουντινέζε».

Για το αν η νίκη επί της Τότεναμ έχει ανεβάσει τη ψυχολογία, υποστήριξε: «Μας βοηθάει πολύ αυτή η νίκη στο Λονδίνο. Πιστεύουμε πιο πολύ στον εαυτό μας. Από τη στιγμή που καταφέραμε να νικήσουμε την Τότεναμ μπορούμε να τα καταφέρουμε και με την Ουντινέζε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».

Τέλος, για τις διαφορές ανάμεσα στην παρουσία του στον Πανσερραϊκό και αυτή που έχει φέτος στον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως οι διαφορές είναι πάρα πολύ μεγάλες. Άλλο επίπεδο, απαιτήσεις μεγαλύτερες. Δε βάζω ταβάνι στα όνειρά μου, θέλω να αποδείξω πάρα πολλά και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και στον κόσμο και τους επόμενους μήνες θέλω να πιστεύω πως θα μιλάμε για άλλα πράγματα».



Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
Ο ασταμάτητος Ναν MVP Απριλίου και Μαϊου!
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αποψινό ημιτελικό του Conference League
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον αποψινό ημιτελικό του Conference League
Στην COSMOTE TV έως το 2027 τα UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Conference League
Στην COSMOTE TV έως το 2027 τα UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Conference League
Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
Euroleague: Top-10 με «πράσινο» και «ερυθρόλευκο» φόντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved