9ος Όμιλος: «Καθάρισε» η  Ατλέτικο, όσκαρ αστοχίας για Ουντινέζε

9ος Όμιλος: «Καθάρισε» η Ατλέτικο, όσκαρ αστοχίας για Ουντινέζε

Τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Ρεν πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο 1-1 έμειναν Ουντινέζε και Σέλτικ με τους πρώτους να χάνουν τα… άχαστα.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε άνετα 3-1 της Ρεν και κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Ο Φαλκάο στο 38’ με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» με τον Ντομίνγκεζ στο 43’ να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Το 3-0 έγινε από τον Τουράν μετά από πολύ ωραία ενέργεια στο 79’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μάντιεκ στο 86'

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ασένχο, Γκοντίν, Λουίς, Ντομίνγκεζ, Περέα (65’ Μιράντα), Τουράν (81’ Χουανφράν), Ασουνσάο, Κόκε, Λόπεζ, Φαλκάο, Ντιέγκο (76’ Τιάγκο).
ΡΕΝ: Ντιαλό, Μαβιγκά, Απάμ, Φουλγκουέρ, Τετέι, Μαντιέκ, Μπραχίμι, Τζεμπούρ (87’ Φερέ), Παγιό, Ντουμπιά, Μοντάνιο (65’ Χατζί).

Δεν… έμπαινε!

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League η Ουντινέζε παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην Σέλτικ και κατάφερε να πάρει την 2η θέση και την πρόκριση.

Ο Χούπερ στο 29’ άνοιξε το σκορ για τους Σκοτσέζους, με τον Ντι Νατάλε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου να κάνει το τελικό 1-1 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Ουντινέζε είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, είχε δοκάρι και αρκετές απίστευτες χαμένες ευκαιρίες με τον Φόρστερ να καταφέρνει να αποκρούει την μπάλα πάνω στην γραμμή αρκετές φορές.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπάστα, Μπενάτια, Έκστραντ, Αρμέρο, Μπαντού (29’ Πίντσι), Ασαμόα, Αμπντί, Ντουμπάι (46’ Ίσλα), Ντι Νατάλε.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μαϊστόροβιτς, Τσα ντου Ρι, Μούλγκρου, Μπράουν, Κι, Καγιάλ (72’ Στόουκς), Βανιάμα, Σαμαράς (83’ Μπανγκουρά), Φόρεστ, Χούπερ.



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved