Μπόλονι: «Το σκέφτομαι για Σαουδική Αραβία»

Μπόλονι: «Το σκέφτομαι για Σαουδική Αραβία»

Τη δόξα από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League έκλεψε ο Λάζλο Μπόλονι, παραδεχόμενος στην συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει αρνηθεί την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, αλλά τη σκέφτεται σοβαρά.

«Ξεκινήσαμε καλά, δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς σημείο πετύχαμε το γκολ, αλλά ήταν πολύ νωρίς και άλλαξαν όλα. Η κυριαρχία μας ήταν μεγαλύτερη, όμως δεν είχαμε έναν μπαλαντέρ για να τον βγάλουμε από το μανίκι, να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ και να κυριαρχήσουμε απόλυτα. Όταν δεν καταφέρνεις τρεις φορές να τελειώσεις το παιχνίδι, μπορεί δεχθείς ένα γκολ από κόντρα και να ισοφαριστείς. Το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, που δεν έχασαν παιχνίδι στους δέκα ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο όμιλος ήταν επιπέδου Τσάμπιονς λιγκ και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ταξιδέυει στο Europa League και στην επόμενη χρονιά. Όλο αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι μας έδωσαν πολλά. Οι οπαδοί μας ήταν στο Όσλο, στο Καζάν, στην Ιρλανδία και στο Λονδίνο. Μπράβο τους και τους ευχαριστώ. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι εναντίον ουκρανικών και ρώσικων ομάδων, πίστευα ότι θα μας δημιουργούσαν μεγαλύτερα προβλήματα. Και όμως σε τέσσερις αγώνες δεν αισθάνθηκα ότι μας δημιούργησαν τόσα προβλήματα όσα θα δικαιολογούσε η διαφορά στο μπάτζετ τους. Σαφώς και είναι πίσω μας όλη αυτή η εμπειρία του Europa League, είναι μία ωραία περιπέτεια και τώρα το πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας έρχεται την Κυριακή. Θα κάνουμε το καλύτερό μας», τόνισε αρχικά ο Μπόλονι.

Για το ο ΠΑΟΚ σκεφτόταν περισσότερο το ματς με τη Δόξα Δράμας, είπε: «Δεν νομίζω ότι μπήκαμε με το μυαλό μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο μακεδονικός λαός είναι περήφανος, όπως και εγώ. Θέλαμε να πάρουμε την πρώτη θέση και ξαναδίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Για τη συμμετοχή του Γλύκου, υπογράμμισε: «Σίγουρα κάθε ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο νούμερο 1. Εγώ έχω την τύχη να έχω τρεις καλούς τερματοφύλακες. Το σκεφτόμουν καιρό για τον Γλύκο και έδωσε εξετάσεις. Ήταν καλός. Ο αγώνας δεν είχε πολλά πράγματα για εκείνον. Δυστυχώς δέχθηκε γκολ, αλλά ήταν μία εκκίνηση για εκείνον ώστε να κερδίσει τη θέση».

Για τη συνέχεια στο θεσμό, σημείωσε: «Προχωράμε βήμα – βήμα. Θα δούμε τι θα πετύχουμε. Όπως εσείς θέλετε να είστε οι καλύτεροι έτσι και εγώ θέλω να είμαι ο καλύτερος στον κόσμο, να κατακτήσω τα πάντα. Όμως κρατώ τα πόδια μου στο έδαφος και περιμένω να δω τι θα γίνει στην επόμενη φάση».

Σε ερώτηση για την πρόταση που έχει από Σαουδική Αραβία και αν την αρνήθηκε, απάντησε με ειλικρίνεια: «Δέχθηκα πρόταση, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι αρνήθηκα μέχρι αυτή τη στιγμή. Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής . Η ζωή δεν είναι εύκολη σε αυτό το επάγγελμα και πρέπει να αναλύσω όλα τα δεδομένα».

Για το αν έχει προβλήματα στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Θα προσπαθήσω να κάνω μία ντρίπλα, όπως τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, είναι θρησκεία. Έχει μερικά προβλήματα, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και προσπαθώ να επιλύσω κάποια. Όταν δέχεσαι μία πρόταση σταθμίζεις όλα τα δεδομένα. Πάντως έχω ένα μεγάλο πρόβλημα, μου αρέσει πολύ η μελιτζάνα και το καρπούζι. Θα πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση, έχω ήδη μιλήσει. Δεν είμαι υποκριτής, τουλάχιστον όχι πολύ, δεν είμαι ούτε ψεύτης, το 50% όσων λέω είναι αλήθεια. Γι’ αυτό δώστε μου λίγο χρόνο».

Τέλος, για το αν έχει κάποια προτίμηση στην κλήρωση της Παρασκευής (16/12): «Ξέρω τρεις ομάδες τις οποίες δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved